U Craiova - Sepsi Sf Gheorghe, rezultat final în play-off
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League
CS Universitatea Craiova, învinsă de Zaria Lugansk cu 1-0, în turul al treilea preliminar al Europa Conference League
Universitatea Craiova a învins-o pe ACS Sepsi OSK Sf Gheorghe cu scorul de 1-0 (0-0), luni seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Bănie, într-o partidă din etapa a 7-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Alexandru Cicâldău (57), cu un şut de la circa 20 de metri, la vinclul porţii adverse. Universitatea a avut o bară prin Cicâldău (5), iar la şutul lui Nicuşor Bancu (55), balonul a şters transversala. Universitatea putea primi penalty în min. 50, la o intervenţie a lui Gabriel Moura asupra lui Valentin Mihăilă. 

Ibrahima Tandia a primit doar cartonaş galben la o intervenţie dură asupra lui Isaac Donkor (15), deşi putea fi eliminat. Tandia a avut o ocazie notabilă (82), dar mingea expediată de el din afara careului a ocolit poarta. Universitatea este la a doua victorie consecutivă în campionat cu Corneliu Papură antrenor. 

Sepsi OSK este singura echipă din play-off fără victorie. În sezonul regulat, Sepsi OSK s-a impus cu 1-0 acasă, iar la Craiova scorul a fost egal, 1-1. Universitatea s-a impus cu 1-0 în ambele meciuri directe din play-off. Sepsi are nouă etape consecutive fără victorie, două egaluri şi şapte eşecuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel