U Cluj - Hermannstadt. Victorie eroică obținută în inferioritate numerică - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
U Cluj - Hermannstadt. Clujenii au câștigat eroic în inferioritate numerică - foto arhiva DC News
U Cluj - Hermannstadt. Clujenii au câștigat eroic în inferioritate numerică - foto arhiva DC News
Universitatea Cluj a învins-o eroic pe FC Hermannstadt, cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe Cluj Arena, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal.

Marius Briceag (83) a marcat singurul gol în acest meci dintre două echipe nou-promovate.

Universitatea a jucat ultima jumătate de oră în inferioritate după eliminarea lui Ovidiu Horşia (62), pentru un fault tare la Daniel Paraschiv, la doar două minute de la intrarea sa pe teren.

Sibienii au dominat jocul şi au forţat victoria timp de 20 de minute, după care clujenii au reuşit să deschis scorul şi oaspeţii nu au mai reuşit să fie periculoşi. FC Hermannstadt a suferit a doua înfrângere consecutivă, după ce era neînvinsă în primele 11 etape. Universitatea e neînvinsă de cinci etape, în care are trei victorii şi două egaluri.

FC Universitatea Cluj - AFC Hermannstadt 1-0 (0-0), Cluj Arena - Cluj-Napoca A marcat: Marius Briceag (83). Cartonaş roşu: Ovidiu Horşia (Universitatea, 62).

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Bogdan Gheorghe (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); al patrulea oficial: Szabolcs Kovacs (Carei) Arbitru video: Istvan Kovacs (Carei); arbitru asistent video: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti) Observatori: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe) - CCA, Iuliuss Nemţeanu (Ghermăneşti/Ilfov) - LPF

VIDEO

Citește și - Fanii din Premier League au dat peste 2 milioane de semnături pentru excluderea "robotului" Erling Haaland din campionat

Erling Haaland este considerat robot de fanii din Premier League. "Este un robot, nu un om": o petiţie pentru excluderea fotbalistului norvegian Erling Haaland din Premier League a adunat peste 2 milioane de semnături, scrie joi L'Equipe.

Atacantul lui Manchester City, strălucitor de la începutul sezonului, "este un robot, nu un om", potrivit petiţiei pline de umor care cere, pe Internet, excluderea sa din Premier League.

Un cyborg? O maşină? Un robot? Nu lipsesc superlativele pentru a-l descrie pe Erling Haaland, care face senzaţie în debutul actualei stagiuni, cu 14 goluri în 8 meciuri din Premier League şi 5 goluri în 3 meciuri din Liga Campionilor. De miercuri, atacantul lui City este vizat de o petiţie, care solicită autorităţilor britanice ca norvegianul să fie "exclus" din campionatul Angliei.

"Este un robot", au afirmat fanii englezi la originea acestei petiţii. Jucătorul de 22 de ani, venit în vară la Manchester City, s-a adaptat rapid la noua sa echipă şi a reuşit deja trei triple în opt etape de campionat.

Această petiţie a rămas câteva ore online şi a strâns peste două milioane de semnături, înainte de a fi retrasă. Din punct de vedere juridic, având în vedere numărul de semnatari, subiectul acestei petiţii ar fi trebuit să fie dezbătut de Parlamentul Regatului Unit.

Citește și - FC Voluntari - CS Mioveni 3-1, în Superligă, într-un meci disputat vineri seară

FC Voluntari a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 3-1 (2-1), vineri, pe teren propriu, în primul meci din etapa a 13-a a Superligii de fotbal.

Mexicanul Omar Govea a fost omul meciului, după ce a pasat decisiv la primul gol al ilfovenilor, marcat de internaţionalul moldovean Vitalie Damaşcan (14), şi a înscris al doilea gol (45). Govea, primul mexican care marchează în Superligă, a avut o contribuţie şi la al treilea gol al echipei antrenate de Liviu Ciobotariu, centrând la cornerul la care Patricio Matricardi a trimis în faţa porţii, de unde Cosmin Achim a reluat simplu în plasă (59).

Golul de onoare al echipei pregătite de Flavius Stoican a fost marcat de albanezul Blerim Krasniqi (22).

FC Voluntari a ajuns la patru meciuri consecutive fără înfrângere, două victorii şi două egaluri.

CS Mioveni nu are nicio victorie în ultimele patru etape, un egal şi trei eşecuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel