”U” Cluj a făcut spectacol pe un teren dificil afectat de Untold 2024. Rezultat final contra Sepsi OSK - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto Arhivă DC News
Foto Arhivă DC News
Universitatea Cluj a învins-o categoric pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu scorul de 3-0 (1-0), luni seara, pe Cluj Arena, într-o partidă din etapa a şasea a Superligii de fotbal.

U Cluj s-a impus prin golurile înscrise de senegalezul Mamadou Thiam, în minutul 38 şi Vladislav Blănuţă, în minutul 58 și minutul 70, pe un teren dificil, afectat de festivalul Untold 2024, notează Agerpres. Universitatea Cluj- Napoca a deschis scorul prin Thiam, în minutul 38, printr-un un şut din unghi, după pasa lui Ovidiu Bic. Pentru senegalez a fost primul gol după revenirea sa la U Cluj.

Blănuță a marcat o dublă

Şepcile roşii s-au desprins prin reuşita lui Vladislav Blănuţă, în minutul 58, cu capul, din plonjon, la centrarea lui Thiam. Internaţionalul de tineret Blănuţă a făcut dubla, cu o reluare din 8 metri, după pasa lui Bic, în minutul 70. Fiecare echipă a avut câte o bară, Universitatea prin internaţionalul moldovean Vadim Raţă, în minutul 78, iar covăsnenii prin Marius Coman în minutul 89.

Ovidiu Bic a bifat partida cu numărul 200 pe prima scenă din România

Ovidiu Bic a bifat partida cu numărul 200 pe prima scenă din România, potrivit Ligii Profesioniste de Fotbal, la U fiind cinci jucători mai experimentaţi: Dan Nistor cu 448 de jocuri, Alexandru Chipciu cu 303, Bogdan Mitrea cu 233, Ovidiu Popescu cu 231, Iulian Cristea cu 227 de partide.

Video

Youtube video image

Universitatea Cluj a urcat pe locul secund în clasament, după CS Universitatea Craiova

U Cluj-Napoca, care este neînvinsă, a urcat pe locul al doilea în clasament. FC Universitatea Cluj - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 3-0 (1-0), Cluj Arena - Cluj-Napoca Au marcat: Mamadou Thiam (38), Vladislav Blănuţă (58, 70).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Robert Avram (Piteşti) Arbitru video: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitru asistent video: Ciprian Florin Danşa (Satu Mare) Observatori: Marcel Savaniu (Satu Mare) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF.

Citește și - Rapid Bucurește este singura echipă din Superligă fără victorie, după derby-ul cu Dinamo București

Rapid a terminat la egalitate cu Dinamo, scor 1-1, duminică seară și este singura echipă din Superligă fără vreo victorie.

Rapid București a remizat, scor 1-1 (0-0), cu Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a șasea din Superligă și rămâne singura echipă care nu bifează o victorie.

Rapid a deschis scorul prin Claudiu Petrila, în minutul 53, prin penalty, după un henț făcut de Kennedy Boateng în careu, la un duel cu Luka Gojkovic. Lovitura de la 11 metri a fost acordată, ca urmare a sesizării arbitrajului video.

Rrahmani a semnat luni cu Sparta Praga


Kosovarul Astrit Selmani a restabilit egalitatea pentru Dinamo, în minutul 79, tot din penalty, după ce tot el a fost faultat de Cristian Ignat. Penalty-ul a fost dictat la semnalizarea VAR.

De asemenea, amintim faptul că Rapid București a anunțat duminică că atacantul kosovar Albion Rrahmani a plecat din țară România pentru a efectua vizita medicală la o altă echipă, respectiv la Sparta Praga. Atacantul kosovar Albion Rrahmani, de la Rapid Bucureşti, a semnat un contract campioana Cehiei la fotbal, Sparta Praga, a anunţat clubul, luni, pe site-ul său oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel