Twitter, schimbare de strategie importantă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Protectia datelor cu caracter personal
Protectia datelor cu caracter personal
Rețeaua socială Twitter a anunțat, luni, într-un tweet, că fotografiile, clipurile video, sondajele și imaginile animate tip GIF au fost excluse de la limita de 140 de caractere a unui astfel de mesaj, informează CNN, citată de Agerpres.

Compania a transmis un mesaj, în mai, privind extinderea numărului de caractere permise într-un tweet precizând că schimbările vor avea loc lunile următoare. Acest lucru va face ca discuțiile pe Twitter să fie mai facile și mai directe, a explicat atunci într-o declarație un manager de produs de la Twitter.

Despre această schimbare de strategie s-a zvonit multă vreme — inclusiv despre faptul că limita de caractere va fi extinsă până la 10.000 — însă directorul executiv al Twitter, Jack Dorsey, a temperat în martie aceste speculații. "Conceptul conciziei, vitezei și conversațiilor live — faptul de a putea să te gândești la ceva și să îl exprimi instantaneu în cuvinte — asta este cel mai important, a explicat acesta. Atât timp cât lucrurile rămân rapide, ușoare, simple și expresive o să facem tot ce putem ca experiența Twitter să fie una și mai bună, a completat Dorsey.

Deși anunțul inițial viza de la această excepție și răspunsurile pentru utilizatori la care se folosește simbolul @ în fața numelui, compania a declarat pentru CNN că acest lucru va fi disponibil în curând.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel