Twitter ÎNCHIDE acest serviciu
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Twitter a anunţat închiderea unui serviciu. 

Twitter a anunţat marţi că intenţionează să închidă Periscope, platforma sa care difuzează videoclipuri în direct, până în luna martie, explicând într-un mesaj publicat pe blogul său oficial că această aplicaţie de streaming video, care se confruntă cu o scădere continuă a numărului de utilizatori, nu mai este sustenabilă din punct de vedere financiar, informează AFP şi Reuters.

"Pe parcursul ultimilor doi ani, am constatat o scădere a utilizării sale, iar costurile (...) nu vor face altceva decât să crească odată cu trecerea timpului", au explicat reprezentanţii companiei Twitter în acel mesaj online.

"Adevărul este că aplicaţia Periscope se află acum într-un mod nesustenabil de mentenanţă şi acest lucru se întâmplă deja de ceva vreme", au adăugat reprezentanţii acestei platforme de microblogging, care a cumpărat Periscope în 2015. Aplicaţia nu va mai fi disponibilă spre descărcare începând din martie 2021. Totuşi, cele mai multe dintre funcţiile de bază ale Periscope vor fi conservate şi integrate în reţeaua de socializare Twitter, transmite Agerpres.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel