TVR îi pune eticheta lui Traian Băsescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O gafă monumentală a  TVR  îi lipește eticheta pe piept lui Traian Băsescu. Porunca dată de președinție, în 22 august, la scurtă vreme după victoria la parțialele din Neamț, a fost executată întocmai și la timp de subordonata sa, Rodica Culcer.

O echipă a TVR a fost trimisă la Neptun, pe banii contribuabililor, pentru ca Băsescu să-și poată lansa mesajul fără să piardă o zi de concediu. Nimic din ceea ce a spus președintele nu a justificat graba de a scoate din grilă un film artistic, înlocuindu-l cu un discurs prezidențial. Nu s-a anunțat nici un război cu Libia, nici creșterea salariilor și pensiilor. De fapt, așa proceda TVR înainte de 89, întrerupându-și programul și așa minuscul pentru a difuza discursurile lui Ceaușescu, în orice moment dorea acesta. Din păcate, în graba de a executa comanda prezidențială, TVR a uitat să anunțe difuzorii de cablu că publicul nu va primi ceea ce a plătit, respectiv un film, ci tezele de la Neptun.

Până și RCS/RDS, un operator extrem de interesat de o colaborare bună cu Puterea (pe care o deservește prin 10TV) a continuat să difuzeze informații despre programul original. Astfel, pe burtieră, a apărut titlul filmului ce trebuia difuzat: ”O tragedie americană”.

Imaginea rezultată este mai bună ca o caricatură despre axa București-Washington și tandrețurile ambasadorului Gitenstein cu regimul Băsescu. Să fie primit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel