Ţuţuianu și Neacşu, excluși din PSD. Borza, observații cheie - VIDEO
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Remus Borza
Remus Borza
Deputatul independent Remus Borza consideră că decizia Comitetului Executiv al PSD privind excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu era una necesară. După acest moment, puciștii nu vor mai avea curaj să treacă la atac, potrivit deputatului.

„Primele victime au fost Adrian Țuțuianu, liderul PSD Dâmbovița, și Marian Neacșu, secretar general al PSD și lider PSD Ialomița. Au fost excluși din PSD, într-o ședință CEx cu miză importantă pentru Liviu Dragnea. Mazilirile erau necesare. Dragnea se afla într-o situație destul de delicată, putea să piardă controlul partidului dacă se mai lăsa mult încălecat. A venit de la sine măsura in extremis pentru doi oameni valoroși. Să nu uităm că Dâmbovița este una dintre cele mai bune organizații PSD cu un scor de peste 70% la alegeri. Însă, la final, nimeni nu este de neînlocuit, cu atât mai puțin la PSD. Dacă puciștii mizau pe acest lucru, iată că s-au înșelat. PSD trece repede peste jurămintele de credință și simpatii. Rezultatul vorbește de la sine: 53 de voturi „pentru" şi nouă „împotriva" excluderii din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu. Iubirile în politică nu durează o veșnicie", a declarat Remus Borza.

„Organizația PSD Dâmbovița a semnat o declaraţie comună prin care îşi exprimă susţinerea pentru Adrian Ţuţuianu și solicită ca CEx să își revizuiască decizia. Timpul va trece și nu se va întâmpla nimic, se vor repoziționa în jurul Rovanei Plumb, preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa", a afirmat deputatul.

„PSD va pierde”

„După momentul mazilirii celor doi grei din PSD, probabil că le va veni mintea la cap și celorlalți puciști. Nu vor mai avea curaj să treacă la atac", susține Remus Borza. Totodată, cu privire la Gabriela Firea a spus că deja putem vorbi la trecut despre primarul general. „Dacă PSD va merge în continuare cu Gabriela Firea, va pierde", a precizat deputatul.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel