Turneul de la Wimbledon. Venus Williams, în lacrimi la conferința de presă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Budurea
WhatsApp
Sportiva americană, în vârstă de 37 de ani, nu și-a putut stăpâni lacrimile, în timpul conferinței de presă de la Wimbledon, când a fost întrebată despre accidentul fatal pe care l-a provocat în Florida. 

Venus Williams a fost implicată, la sfârșitul lunii iunie, într-un accident auto soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 78 de ani.

Sportiva nu a reușit să dea un răspuns logic jurnaliștilor, izbucnind în lacrimi. Singurele cuvinte inteligibile au fost: "Nu am cuvinte...". Intervenția ofițerului de presă de la Wimbledon i-a oferit un răgaz sportivei, care s-a retras pentru scurt timp. Revenind pentru câteva întrebări aceasta a mai adăugat că "Nu am idee ce va aduce mâine. Asta-i tot ce pot spune despre asta. Asta am învățat". 

Într-o postare de pe pagina ei de facebook, ocupanta locului 11 WTA a scris: "Sunt devastată și zdrobită de acest accident. Condoleanțele mele din suflet merg către familia și prietenii lui Jerome Barson și eu continui să-i păstrez în gândurile și rugăciunile mele".

Ancheta

În raportul poliției este specificat faptul că cele două mașini s-au ciocnit într-o intersecție pe data de 9 iunie. Accidentul încă se află sub investigație, dar Williams nu a fost acuzată. În urma cercetărilor, sportiva nu se afla sub influența drogurilor sau a alcoolului și conducea cu o viteză redusă, conform DailyMail

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel