Turneul ATP de la Beijing - Thiem, prea puternic pentru Murray
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Tenismanul britanic Andy Murray, fostul număr unu mondial, care încearcă să revină în top după ce i-a fost implantată o proteză la şold, în luna ianuarie, s-a oprit în sferturile de finală la turneul ATP de la Beijing, fiind învins în două seturi, 6-2, 7-6 (7/3), de austriacul Dominic Thiem, într-o partidă disputată vineri.

Thiem, ocupantul locului 5 în clasamentul ATP, îl va înfrunta în turul următor pe rusul Karen Hacianov (nr.9), care a dispus în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-1, de italianul Fabio Fognini.

Andy Murray (32 ani), triplu campion de Mare Şlem, care a trecut în primele două tururi la Beijing de italianul Matteo Berrettini şi de britanicul Cameron Norrie, ocupă în prezent locul 503 în clasamentul mondial.

Scoţianul pare să-şi fi recăpătat nivelul tehnic, tactic şi mental, dar mai are de lucrat la capitolul fizic, fiind încă insuficient de bine pregătit pentru a disputa trei meciuri consecutive la acest nivel.

El a câştigat săptămâna trecută, la Zhuhai, primul său meci de simplu după operaţia efectuată la începutul anului, în faţa americanului Tennys Sandgreen, dar s-a confruntat apoi cu probleme fizice în turul al doilea, înclinându-se în faţa austriacului Alex De Minaur.
AGERPRES 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel