Turneu Roma. Rafael Nadal, primul finalist al turneului
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Nadal, învins de Rublev în sferturile de finală la Monte Carlo / Video
Nadal, învins de Rublev în sferturile de finală la Monte Carlo / Video
Rafael Nadal este primul finalist al turneului de la Roma. Jucătorul spaniol are mari șanse să-l întâlnească în ultimul act al competiției pe Novak Djokovici. 

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal (3 ATP, favorit nr. 2) va disputa finala turneului ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 2.082.960 euro, după ce a trecut, sâmbătă, în semifinale în două seturi simetrice, 6-4, 6-4, de americanul Reilly Opelka (47 ATP).

Nadal a avut nevoie de doar o oră şi jumătate pentru a-şi adjudeca victoria, ambii jucători comiţând câte o dublă greşeală, spaniolul reuşind 5 aşi, iar americanul 11.

În ultimul act, Rafael Nadal va juca împotriva învingătorului din partida Novak Djokovic (Serbia, 1 ATP, principal favorit) - Lorenzo Sonego (Italia, 33 ATP).

Simona Halep, marea favorită a turneului de la feminin, s-a accidentat și nu știe cât va lipsi

„După un RMN aici, la Roma, pot confirma că am o mică ruptură musculară la gamba stângă. Voi zbura acasă astăzi și voi începe recuperarea în piscină și sala de gimnastică de luni. Rămân pozitivă și voi face tot ce pot pentru a-mi accelera întoarcerea”, transmite pe siteul său Simona Halep.

Simona Halep, campioana en-titre la Internazionali BNL d’Itali,a a fost nevoită să se retragă după ce a suferit o accidentare la picior în meciul cu Angelique Kerber în turul doi (6-1, 3-3).

„În acest moment nu suntem siguri de timpul de recuperare. Sunt dezamăgită să închei turneul la Roma așa, dar voi face tot ce pot pentru a avea mă recupera după accidentare și să mă întorc cât mai curând posibil. Mulțumesc mult pentru sprijin și vă voi ține la curent cu progresele mele”, anunța miercuri Halep, conform Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel