Turiștii, așteptați de Halloween la Castelul Bran. La ce măsuri au recurs organizatorii în pandemia COVID-19
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Castelul-Bran
Castelul-Bran
Pandemia de coronavirus nu anulează sărbătoarea de Halloween. Turiștii sunt așteptați să trăiască momente unice la Castelul Bran. 

Castelul Bran va sărbători și în acest an Halloween, sâmbătă, pe data de 31 octombrie 2020. Acest lucru se va întâmpla însă cu respectarea tuturor normelor de protecție sanitară prevăzute de legislația în vigoare.

Și dacă în alți ani se organiza o petrecere pe cinste, iar turiștii puteau lua cina la restaurantul din curtea Castelului, acum nu va mai fi posibil. 

”Din rațiuni lesne de înțeles, structura organizatorică a evenimentului NU include petrecerea la cort și nici cina la Restaurant”, au anunțat reprezentanții Castelului Bran. 

Cât costă o vizită la Castelul Bran de Halloween

- Halloween Tour by Day (bilet adulți: 60 lei / bilet copii: 30 lei), între orele 09:00 - 16:00. Copiii cu vârsta până la 7 ani beneficiază de gratuitate.

- Magic Time Tunnel (20 lei), bilet valabil doar împreună cu biletul Halloween Tour by Day.

- Halloween Tour by Night (80 lei), valabil numai pentru persoanele care au împlinit 18 ani, între orele 17:00 - 22:00 (ultima intrare).

- Magic Time Tunnel (20 lei), bilet valabil doar împreună cu biletul Halloween Tour by Night.

Măsuri obligatorii pentru turiști 

”Vă rugăm să aveți în vedere cā folosirea dezinfectantului, purtarea măștii și păstrarea distanței de 2 metri sunt măsuri de siguranță obligatorii pe durata vizitării Castelului Bran. Accesul va fi limitat la maximum 10 persoane / minut, atât în timpul zilei, cât şi pe parcursul serii.

Atenție sporită dacă suferiți de claustrofobie, dacă sunteți sensibili la lumini intermitente și sunete puternice sau dacă aveți copii mici care sunt ținuți în brațe. De asemenea, aveți în vedere temperaturile scăzute din Castel și scările / aleile alunecoase. Pentru propria siguranță, vă rugăm să urmați instrucțiunile personalului din Castel”, mai anunță reprezentanții Castelului Bran. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel