Turcia: Cântăreată și om de afaceri, uciși în club
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Pistol
Pistol
 O cântăreaţă şi un om de afaceri au fost ucişi joi într-un club de noapte din staţiunea balneară turcă Bodrum, foarte apreciată de turişti, au anunţat două companii mass-media din această ţară, citate de AFP.  

În jurul orei locale 05:00, omul de afaceri Mehmet Ali Surensoy, proprietarul unor discoteci din Istanbul şi Bodrum, a fost împuşcat mortal în faţa intrării principale a unui club de noapte din acea staţiune balneară, a raportat agenţia de presă Dogan. 

Cântăreaţa turcă Hacer Tulu, prezentă la faţa locului în momentul atacului armat, a fost şi ea ucisă. Patru persoane au fost rănite. 

Deocamdată nu este clar dacă atacul a fost comis de una sau de mai multe persoane, nici dacă Hacer Tulu era vizată în mod special de acele împuşcături. 

Arestări imediate 

Agenţia de presă Dogan şi agenţia naţională de presă a Turciei, Anadolu, au confirmat că patru persoane bănuite că au fost implicate în acest asasinat au fost reţinute ulterior într-o provincie învecinată, Manisa. 

Bodrum este o staţiune foarte apreciată de turişti, atât turci cât şi străini. Cu toate acestea, staţiunea este afectată cu regularitate de violenţe ce apar din cauza rivalităţilor existente între proprietarii numeroaselor spaţii de divertisment din Bodrum.A

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel