Turcan: E sancțiune politică pentru imaginea distrusă a României
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că moţiunea de cenzură este o sancţiune politică la adresa unui comportament de guvernare inacceptabil, susţinând că "Noaptea ca hoţii" a devenit sloganul guvernării Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu.

"Această moţiune de cenzură este o sancţiune politică la adresa unui comportament de guvernare inacceptabil în UE. 'Noaptea ca hoţii' a devenit sloganul guvernării Dragnea-Grindeanu-Tăriceanu. Este sloganul unei democraţii originale pe care domnii amintiţi încearcă să o instaureze în România, o democraţie repetată în cheie infracţională şi care pretinde că în baza unui vot popular orice este permis: ordonanţe de urgenţă croite pentru clientela politică, distrugerea instituţiilor şi a celorlalte puteri", a afirmat Turcan, la dezbaterea din Parlament a moţiunii de cenzură "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidării naţionale. Nu legalizaţi furtul în România". 

Potrivit lui Turcan, cei de la guvernare au uitat agenda populaţiei şi priorităţile ţării şi au dat legi care să-i "salveze" pe ei şi pe "protejaţi". 

"Domnule Dragnea, Grindeanu şi Tăriceanu, odată terminată campania aţi uitat de oameni, de cei mulţi, aţi abandonat agenda populaţiei şi priorităţile ţării şi v-aţi închis noaptea în Palatul Victoria pentru a da legi care să vă salveze, pe dvs şi pe protejaţii dvs. Rar s-a văzut în România un abandon mai brutal al interesului public. Este revoltător, într-o noapte trei oameni de la vârful coaliţiei guvernamentale şi complicii lor au reuşit să abată România de la parcursul său firesc printr-o încercare de a salva protejaţii politici de acţiunea justiţiei, a adăugat liderul liberal. 

Potrivit acesteia, în mai puţin de două luni imaginea României pe plan extern a fost distrusă, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel