Data actualizării:
Data publicării:

Tupeu scandalos: Cum s-a filmat Maru, considerat dealerul lui Vlad Pascu, în timp ce era săltat de polițiști / Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Kindel Media Kindel Media)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Kindel Media Kindel Media)
Tudor Duma, numit Maru, tânărul care este anchetat că l-ar fi aprovizionat cu droguri pe Vlad Pascu, a fost arestat preventiv vineri. Însă, Maru pare că nu conștientizează gravitatea acuzațiilor care i se aduc.

Maru s-a filmat când poliția l-a reținut și a postat pe rețelele de socializare clipul. În video se observă cum poliția încearcă să aibă o conversație cu Tudor Duma și cu alți tineri, după ce petrecerea lor a fost oprită.

Mai mult, dealerul Maru s-a filmat în timp ce era încătușat cu mâinile la spate în mașina poliției, menționând că va apărea la TV. Maru pare că nu conștientizează gravitatea presupuselor sale fapte.

VIDEO

@m4ru.101 #m4ru #bucuresti #antena1 #floreasca ♬ sunet original - Ṃ̷̢̞̠̇̒̇4̸͉̻͙̞̞̫͇̗͊̋͗̀̐̄̽̏ru

Tudor Duma a mai avut probleme de comportament și în trecut. Acesta a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri.

Citește și - Codul „secret” transmis de dealerul lui Vlad Pascu în incinta Spitalului Floreasca a fost descifrat

Tudor Duma, tânărul suspectat că îi furniza droguri lui Vlad Pascu, a intrat în farmacia Spitalului Floreasca.

Într-o înregistrare video, Tudor Duma apare plimbându-se pe holurile spitalului.

"Băi, sunt rupt în gură de xanaxat şi beat. M-am strecurat în Spitalul Floreasca (...) Ce medicamente fur şi eu de aici? (...) Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau", spune tânărul în înregistrare.

Cătălin Țone, expert antidrog, a descifrat mesajul transmis de Tudor Duma când se afla în Spitalul Floreasca. Vezi continuarea aici!

Citește și - Cine sunt cei 3 tineri din anturajul lui Vlad Pascu, arestaţi preventiv 

Tudor Duma, zis 'Maru', îi furniza droguri lui Vlad Pascu, el fiind cel care a spart farmacia Spitalului Floreasca cu puţin timp înainte de a fi ridicat şi dus la DIICOT pentru audieri. O prietenă a lui Vlad Pascu le-a povestit procurorilor cum se desfăşurau petrecerile unde tinerii consumau mari cantităţi de droguri şi medicamente.

'În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricţiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Rareş Ion, Tudor zis 'Maru' şi mai mulţi băieţi şi fete ale căror nume nu mi le amintesc. Ştiu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu, într-o casă, pe str. Tipografilor nr. 29, unde până la un punct Vlad a locuit cu tatăl lui şi soţia acestuia, precum şi cu sora lui vitregă, iar din primăvara acestui an tatăl lui a început să se mute treptat de acasă şi să îl lase să stea singur. Începând cu luna martie 2023, cam de când a rămas Vlad singur în casă, ne-am întâlnit de mai multe ori la el acasă şi am participat la petreceri, unde se consumau şi droguri pe care le aducea Vlad. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel