Data publicării:

Tulcea:Iohannis va obţine 60% din voturi în turul doi cu ajutorul USR, susţine liderul PNL

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Arhiva
WhatsApp

Preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Tulcea, Ştefan Ilie, speră ca, în turul al doilea de scrutin, Klaus Iohannis să obţină cel puţin 60% din voturile valabil exprimate în judeţ, dacă reprezentanţii USR se vor alătura liberalilor.

Ilie a precizat, pentru AGERPRES, că rezultatul de duminică al preşedintelui României este a doua victorie politică obţinută în acest an în judeţul Tulcea de liberali, după alegerile europarlamentare.

"Am câştigat pentru a doua oară consecutiv într-un judeţ condus de PSD. Este prima victorie în municipiul Tulcea şi în multe din unităţile administrativ-teritoriale cunoscute ca fiefuri PSD. A fost nu doar victoria partidului şi a echipei din judeţ, ci a candidatului Klaus Iohannis şi cred că în turul al doilea preşedintele României va obţine cel puţin 60% din voturi, dacă USR va fi alături de noi", a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PNL.

Ilie Ştefan a mai spus că scorul obţinut în judeţ de PNL este peste media înregistrată la nivel naţional.

Potrivit AEP, preşedintele Klaus Iohannis a primit 39,26% din voturile valabil exprimate, Viorica Dăncilă, 23,39%, iar Dan Barna, 12,61%. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel