România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 23 sep, 16:43
Tudose, GLUMA zilei cu Cîțu. "Delir total! L-a CREZUT și Ludovic Orban. Un pic dacă se mai forțează, intrăm și-n NATO"
Mihai Tudose a scris un mesaj dur la adresa ministrului Florin Cîțu. 

"”Pe noi înșine” - noua deviză liberală?

Moment istoric: Florin Cîțu ne-a băgat în UE. Omul cu datoriile a fost atât de convingător că l-a crezut și Ludovic Orban. ”Echivalează cu intrarea României în Uniunea Europeană”, a zis ministrul Finanțelor despre trecerea României la statutul de piață emergentă. Un pic dacă se mai forțează Cîțu și poate intrăm și-n NATO...", a scris Mihai Tudose pe pagina de Facebook.

Ce-a ”uitat” Cîțu să spună?

 

"Ce-a ”uitat” Cîțu să spună? Că decizia s-a luat în urmă cu un an. Se aplică acum și devenim piață emergentă... secundară! Vasăzică, investitorii străini primesc semnalul că pot cumpăra active în România într-un moment - ghinion! - critic pentru capitalul autohton. La ”tăierea panglicii” la Bursă, premierul Orban a promis, de altfel, deblocarea vânzării de acțiuni la companiile de stat, dând exemplul Hidroelectrica. Iar comunicatul FTSE Russell face cu ochiul către Romgaz și Banca Transilvania. O fi adevărat că se pregătesc și niște privatizări ”strategice”, după alegerile parlamentare?

”Miliarde de dolari, de euro se uită astăzi la piaţa de capital din România şi vor veni, vor fi canalizaţi pe piaţă. Este ca şi cum ai construi o autostradă şi dintr-odată traficul este transferat pe această piaţă”, a proclamat cațavencian dl Cîțu. Delir total!

Numai să nu semene cu cioturile de autostradă inaugurate-n draci cu jalnic fast, de se termină-n drum de țară, ori cu calea ferată Gara de Nord - Otopeni, cu frecvența de un tren pe oră și durata drumului dublă față de mașină... Când se va trage linie regimului liberal, tare mă tem că impactul acestor sforțări de a părea guvernanți va fi rezumat de noua deviză a PNL: ”Pe noi înșine”. Atât mai rămâne din vechiul crez al Brătienilor, ”Prin noi înșine”, fiindcă, după ce au amanetat viitorul împrumutându-se zilnic ca disperații, acum se pregătesc să vândă și economia și tot ce mai are statul, urmând ca, în ultima fază, să ne vândă pe noi toți...", a completat el. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro