Mihai Tudose - Răzvan Cuc, ședință la guvern
Data publicării:
Autor: Cristian Oprea
WhatsApp
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost convovat, în grabă, luni dimineaţă, la Palatul Victoria, de prim-ministrul Mihai Tudose.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost convovat, în grabă, luni dimineaţă, la Palatul Victoria, de prim-ministrul Mihai Tudose, conform unor surse guvernamentale. Cu o zi înainte, premierul anunțase trimiterea Corpul de control de la Palatul Vicitoria la operatorul național aerian al României. TAROM este companie naţională care trebuie să intre pe profit şi nu va fi nici închisă, nici vândută, a declarat Tudose, duminică, la Antena 3, după cum relatează Agerpres.

Tudose:Corpul de control va avea treabă

"Ea (compania TAROM - n.r.) acum mi se pare că merge mai rău ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reuşit să aibă o pierdere istorică acum. Va trebui făcut ceva, fiindcă este o companie naţională, este un simbol naţional şi nu va fi nici închisă, nici vândută, prăduită. (...) Ea va trebui să intre pe profit, să se dezvolte", a adăugat Tudose. Întrebat dacă la nivelul Guvernului s-a făcut o analiză serioasă asupra a ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani la TAROM, premierul a spus: "Luni, credeţi-mă, Corpul de control va avea treabă, corpul de control al prim-ministrului, fiindcă totuşi, ştiţi, sunt 2.000 de angajaţi". "Dacă erau 1.000 de piloţi era în regulă, dar sunt mai mulţi la departamentele astea suport, gen marketing. (...) Şi ştiţi, piloţii produc banii, personalul navigant, cei care zboară produc banii şi pentru cei de la sol", a precizat Tudose.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel