Tudose, consilier secret. Chirieac: Dacă e adevărat, înseamnă că e de primă mână
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Potrivit ultimelor informații apărute în presă, scandalul dintre premierul Mihai Tudose și Liviu Dragnea a pornit la sfatul unui consilier al premierului.

Astfel, cel care l-ar fi consiliat pe Mihai Tudose să pornească criza politică, ar fi fost consilierul Felix Rache, fost jurnalist la Antena 3. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acest scenariu.

”Dacă e adevărat, înseamnă ca domnul Felix Rache este un consilier de primă mână. S-a declanșat scandalul fulgerător iar în final a câștigat Mihai Tudose, în sensul în care a obținut ceea ce și-a dorit. În acest moment, da, puterea guvernamentală este la Palatul Victoria.

Să vedem acum contraatacul lui Liviu Dragnea. Dragnea e un politician redutabil, nu degeaba se chinuie Sistemul să-i inventeze dosare, pentru că politic este greu de înfrânt. 

Scandalul a pornit brusc. Pretextul a fost sondajul profesorului Pieleanu. Mergând mai departe, asta îl umanizeaza pe Mihai Tudose, fiindcă înțelegem că nu mai e omul Sistemului, ci consilierul său l-a determinat să atace fulgerător și să câștige. Rezultă că nu e omul Sistemului, ceea ce ne bucură”, a precizat Bogdan Chirieac la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel