Tudorel Toader, remaniat. Coita: O situație pe care o anticipam
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Tudorel Toader
Tudorel Toader
Analistul politic Alex Coita a reacționat cu privire la decizia PSD-ului de a-i retrage sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader. 

”Este oarecum o situație pe care o anticipam. Adică senzația era că mandatul lui Tudorel Toader se apropie de final și asta pentru că au fost foarte multe controverse legate de inițiativele domniei sale sau lipsa de inițiativă. Prea multe discuții, dacă mă întrebați pe mine privind ordonanțe care nu au existat, propuneri de lege neclare. Să nu uităm că ultimul exemplu este Ordonanța 7 / 2019 care a suscitat foarte multe dezbateri.

Sigur că Tudorel Toader este un profesionist și este o somitate în domeniul Dreptului și a justiției și asta nu va afecta cu nimic acest lucru, decizia de astăzi. Cred că este normal să își continue o carieră în acest domeniu. Dar din punct de vedere politic logica este alta că atunci când ai un portofoliu politic și e susținut de PSD, trebuie să îți asumi sau nu, politic, niște chestiuni tranșante. Asta a fost de fapt problema și reproșul celor din PSD. Faptul că Tudorel Toader, de multe ori, nu era clar ce urmărește”, a precizat Alex Coita, în direct la România TV. 

Vezi și: Schimbare Tudorel Toader. PSD a decis în CEx retragerea sprijinului politic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel