Tudorache (USR-PLUS) îl acuză pe Cîțu că nu i-a răspuns lui Voiculescu și-l învinuiește pentru crize
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 14 apr, 18:45
Foto: Facebook
Directorul executiv al partidului PLUS, Dragoș Tudorache, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că nu a răspuns la apelurile primite din partea lui Vlad Voiculescu și spune că prim-ministrul este responsabil pentru evoluția miniștrilor.

„Ceea ce domnul Cîțu îi reproșează ministrului Voiculescu este lipsa sau sincopele de comunicare între dumnealui și premier. Or, nu aș fi vrut să spun asta, dar domnul Voiculescu îl tot vânează cu telefoanele pe domnul Cîțu de foarte multă vreme și nu primește răspuns.

Mai mult decât atât, domnul Cîțu i-a cerut ministrului Voiculescu o evaluare asupra primelor 100 de zile la Ministerul Sănătății pe care ministrul Voiculescu a adus-o în ședința de Guvern, cred că în ședința trecută de guvern sau acum două ședințe. A avut loc o discuție serioasă, responsabilă în guvern, ceea ce s-a făcut și ceea ce urmează să se facă”, a transmis Tudorache, la Digi 24.

Responsabil pentru echipă este conducătorul echipei, acuză reprezentantul PLUS

„De la acel moment, am avut criza de la Foișor și criza de la Babeș. Nici una, nici alta nu au fost situații asupra cărora ministrul Sănătății sau Ministerul Sănătății să fi avut vreun control. Și într-un caz și în celălalt, gestionarea acelor crize sau începutul acelor crize și responsabilitatea țineau fie de conducerea acelor spitale care ambele se aflau în subordinea autorităților locale din București și de către modul în care DSU a gestionat situațiile respective.

Toate aceste lucruri se puteau rezolva cu o comunicare, sunt de acord, între premier și ministru, ceea ce nu s-a întâmplat. Și aici, responsabil pentru o echipă este cel care conduce echipa”, a conchis el.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro