Noul viceprimar al Capitalei, Tudor Ionescu, primele declarații
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudor Ionescu, fost iubit al Oanei Zăvoranu, este, începând de astăzi, unul dintre cei doi viceprimari ai Capitalei, după ce a fost ales cu 28 de voturi "pentru" în ședința de joi a Consiliului General al Municipiului București.

În primele declarații din postura de viceprimar, Tudor Ionescu a explicat: "Este o zi importantă pentru mine și pentru ALDE. Este importantă din două puncte de vedere.  Mă onorează că am fost propus de ALDE dintre cei 4 consilieri pentru a ocupa funcția de viceprimar. (...) Al doilea motiv pentru care sunt onorat este că majoritatea consilierilor aleși în funcție m-au votat. Țin să le mulțumesc pe această cale, nu știu cine sunt, dar le mulțumesc, iar pentru cei care nu m-au votat, țin să îi asigur că voi depune toate eforturile pentru a lucra împreună, pentru a construi împreună și pentru a veni cu cele mai bune soluții și pentru a le implementa cât mai repede", a declarat Tudor Ionescu.

Noul viceprimar al Capitalei a precizat, răspunzând unei întrebări din partea jurnaliștilor, că a absolvit trei facultăți. "Două dintre ele - una pe comerț internațional și una pe științe politice - le-am terminat în Bruxelles. Am făcut și două mastere în Bruxelles: unul pe politică comparată și unul pe studii europene. Din acest motiv, opțiunile mele se dirijează mai ales în zona Uniunii Europene și a relațiilor internaționale".

Tudor Ionescu a subliniat ulterior: "Nu vin deloc din zona mondenă, îmi pare rău să vă dezamăgesc aici, nu am discutat niciodată... La mine lucrurile au fost simple de la început,viața mea personală nu o discut și aici se închide orice. Munca mea este cea pe care o vedeți aici și pe care o veți vedea și pe teren. Ceea ce voi munci eu veți vedea în interesul cetățenilor bucureșteni, 24 din 24", a adăugat Tudor Ionescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel