Tudor Ciuhodaru, după ce prietenul lui Vlad Pascu a furat din Spitalul Floreasca: Deja avem o problemă de siguranță națională
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Tudor Ciuhodaru, după ce prietenul lui Vlad Pascu a furat Spitalul Floreasca: Deja avem o problemă de siguranță națională / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Tudor Ciuhodaru, după ce prietenul lui Vlad Pascu a furat Spitalul Floreasca: Deja avem o problemă de siguranță națională / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Dr. Tudor Ciuhodaru a comentat faptul că prietenul lui Vlad Pascu s-a filmat în timp ce fura din Spitalul Floreasca.

Principalul dealer din dosarul lui Vlad Pascu, ridicat în această dimineaţă de mascaţi, a spart  aseară depozitul Spitalului Floreasca şi a furat ser fiziologic. Mai mult decât atât, tânărul s-a filmat în timp ce se afla în interiorul spitalului, iar apoi a postat imaginile pe Instagram. Dr. Tudor Ciuhodaru a comentat acest caz la Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Traficantul lui Pascu, spargere la Spitalul Floreasca: ”Sunt aici ca la mine acasă. Fur tot ce vreau eu”

"De ce ajung acești oameni să omoare oameni? Lucrurile sunt foarte clare, pentru că nu intervine nimeni, pentru că nimeni nu îi învață pe părinți sau pe copii să recunoască aceste semne.

Din punctul meu de vedere, a intra într-un spital fără a avea nici măcar o urmă de autoritate de a avea ce căuta acolo ar trebui să fie constituit pe lângă acest consum de droguri o circumstanță agravantă și să ducă la un maxim de pedeapsă. Gândiți-vă că deja avem o problemă care nu mai este de sănătate publică, ci de siguranță națională.

Dr. Tudor Ciuhodaru: Practic nu mai suntem nicăieri în siguranță

Practic nu mai suntem nicăieri în siguranță și când spuneam să nu mai ai permis pe viață dacă te-ai urcat drogat la volan sau să îți iei închisoare pentru echivalentul crimei cu premeditare în momentul în care ucizi pe cineva în trafic după ce ai consumat droguri, sunt lucruri elementare care se fac în alte state europene, iar în plus, părinții ar trebui să fie învățați să recunoască semnele, educația pentru sănătate ar trebui făcută la școală, iar pe de altă parte să ai aceste centre de suport în care să poată să beneficieze de reabilitare.

E foarte grav, au ajuns deja ca astfel de persoane dependente să intre în spitale, probabil nu este exclus să fie astfel de atacuri și în farmacii pentru că vă dați seama, se instalează dependența, sevrajul, lucrurile acestea sunt scăpate de sub control, iar persoanele acestea pot ajunge la hiper-agresivitate, crimă sau să ucidă în trafic, pe lângă pagubele materiale și furtul", a spus Tudor Ciuhodaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel