Tudor Barbu: Sunt șocat de știrile despre demisia mea și de Radu Popa
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Tudor Barbu nu pleaca din PPDD
Tudor Barbu nu pleaca din PPDD

Senatorul Tudor Barbu spune că nu s-a pus niciodată problema să părăsească PPDD, iar declarațiile fostului său coleg, Radu Popa, referitoare la conflictele din partid, sunt ”șocante”.

”Sunt șocat că anumite instituții media au titrat că plec din partid. Nu s-a pus problema să vorbesc cu cineva din PSD. Radu Popa m-a șocat prin declarațiile sale. Nu s-a pus problema ca el să fie președinte al partidului”, a spus Tudor Barbu.

”Nu e vorba de o plecare din PPDD, a mea, astăzi”, a mai spus senatorul, care a exclus posibilitatea de a se îndrepta spre PSD.

Tudor Barbu a fost întrebat, în contextul în care afirmă că nu dorește să plece din PPDD, de ce colegul său, liderul senatorilor formațiunii, Haralambie Vochițoiu, a declarat contrariul. ”A comis o gravă eroare și nici nu-mi vine să cred că a spus asta”, a declarat Barbu, în timp ce Vochițoiu era imediat în spatele său. Liderul senatorilor PPDD a luat cuvântul, fără însă a lămuri situația, replica sa fiind mai mult o bâlbâială. El a amintit că în declarațiile sale nu a arătat că Tudor Barbu a demisionat deja, ci că vrea să demisioneze, lucru infirmat cu câteva minute de însuși fostul jurnalist Barbu.

Dan Diaconescu a catalogat zvonurile privind plecarea lui Barbu drept ”planul lui Ponta și a altor ciocoi”. ”Am organizat un flagrant, nu pleacă nimeni”, a spus DD.

”Niciodată eu nu voi merge într-o alianță cu PSD. Astăzi, 13 mai, nu plec din PPDD”, a subliniat Tudor Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel