Tudor Barbu, revoltat după urmărirea din Botoșani. Replici acide cu Surugiu: Bă, tu tragi cu pistoale după oameni pe stradă? Opriți emisia!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Tudor Barbu s-a băgat sub masă. Dezvăluirea lui Iulian Surugiu care l-a șocat.

Iulian Surugiu a făcut o dezvăluire în direct, care l-a uimit pe Tudor Barbu. Prezentatorul B1 TV s-a băgat sub masă când a auzit. Cei doi vorbeau despre cazul șoferului din Botoșani care a fost împușcat de polițiști după ce nu a oprit la semnalele acestora.

"E normal că tragă polițistul după cei care nu opresc la semnal! Așa prevede legea! Dacă nu oprește, polițistul trage spre mașină!", a declarat Iulian Surugiu.

Tudor Barbu: Bă, ești nebun? Cum? Tu realizezi ce spui? Fii atent! Un om e beat la volan. Fiind beat, nu judecă normal, judecă ca un bețivănoi care are creierii pulbere de țuică. Te întreb așa... e motiv să scoată ăștia trancanele și să tragă după el? Pe bune?

Iulian Surugiu: Mă, eu te întreb pe tine: De unde dracu să știe polițistul că ăla e beat? Polițistul știe că nu i-a oprit la semnal. Poate polițistul s-a gândit că ăsta e urmărit general, că e infractor, că transportă droguri.

"Hai că m-ai enervat groaznic! Opriți, bă, emisia!"

Tudor Barbu: Cu tot respectul pe care ți-l port, eu spun că bați câmpii. Pe mine m-a șocat că l-au urmărit în două județe și au descărcat pistoalele ca-n Haiducii lui șapte cai. Mă, să tragi 17 focuri de armă?!

Iulian Surugiu: Eu, cu ani în urmă, din Drumul Taberei până la Poliția Capitalei am tras 24 de focuri, de gloanțe! Într-unul care nu a oprit la semnal! Nu am tras în oameni, am tras în mașină. Conducătorul nu a pățit nimic!

Tudor Barbu: Opriți, bă, emisia! Ăsta e autodenunț! Glumește! Tu spui adevărul? Pe bune? Bă, tu tragi cu pistoale după oameni pe stradă, mă?

Iulian Surugiu: Nu a oprit la semnale, Tudore. Până la urmă l-am prins și avea niște țigări de contrabandă. 

Tudor Barbu: Doamne apără! Când am devenit noi prieteni acum 10 ani de ce nu mi-ai spus povestea asta? Hai că m-ai enervat groaznic!

Amintim că un șofer de 35 de ani a fost urmărit în două județe, Iași și Botoșani, după ce nu a oprit la semnalele poliției, ce avea indicii că bărbatul ar fi consumat alcool. 17 focuri de armă au fost trase de polițiști. Șoferul a fost rănit în această rafală de gloanțe și a ieșit de pe carosabil. A fost resuscitat la fața locului, dar a murit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel