Data actualizării:
Data publicării:

"Tu îţi dai seama cât te iubeşte tata?" şi el zice: "Da, cam prea mult". Mircea Badea, mărturisiri emoționante despre fiul său, Vlăduț: Nu are nicio moleculă de răutate

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mircea Badea a vorbit cu emoție despre fiul său, Vlăduț, în prima zi de Paști.

"Învăţ multe de la el, pentru că este foarte deştept. Clar nu seamănă cu mine! Este foarte, foarte inteligent. Nu are nicio moleculă de răutate. Este bine intenţionat, solar, pozitiv, boem. Clar aşa e. El este pe sistemul să fie bine, să nu fie rău, cum spune regele nostru Gică Hagi.

Contează cum sunt părintii, educaţia, ce vede în casă, dar eu cred că oamenii se şi nasc într-un fel independent de părinţii care l-au conceput, de felul în care sunt ei şi eventuala educaţie şi formare pe care i le dau mediul exterior. Eu cred că oamenii se şi nasc într-un fel, nu cred că ei sunt 100% modificabili, influențabili, nu cred că pot fi "fabricaţi" în fiecare detaliu. Cred că unii oameni au predispoziţii. Dacă unele sunt negative, pot fi cizelate, îmblânzite, educate, dar nu în totalitate. Eu cred că oamenii sunt, în profunzimea lor, și cum s-au născut să fie", a spus Mircea Badea, în emisiunea I Think de la Antena 3.

"Tu îţi dai seama cât te iubeşte tata?" şi el zice: "Da, cam prea mult"

"Intru foarte uşor în panică. În legătură cu mine, nu am panică. În legătură cu el, mă panichez foarte uşor. Sunt supraprotector, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur şi uneori şi pentru el. Eu îi zic: "Tu îţi dai seama cât te iubeşte tata?" şi el zice: "Da, cam prea mult". Am  fost non-stop pe vârfuri, într-o semi-stare de alertă care te epuizează și care, la un moment dat, s-ar putea să-l enerveze și pe el.

"M-a schimbat foarte mult"

M-a schimbat foarte mult, m-a şi făcut să evaluez, acum, orice, în primul rând, prin prisma lui. "Vlăduț ce zice, îl influenţează?". Altfel, eu nu aș avea niciun fel... mie mi-a ajuns, la vârsta la care sunt. Mă motivează, mă mobilizează şi într-un fel extenuant pentru mine, pentru că sunt clar exagerat. Mă responsabilizează şi este şi extenuantă treaba asta. Pe persoană fizică, eu mi-am încheiat socotelile, mi-a ajuns, orice mi-a ajuns. Și atunci sunt împăcat cu orice fel de deznodământ în orice fel de situație, orice ar fi. Nu mai am nicio străbatere personală. Orice deznodământ nu cred că este în regulă pentru el. Asta este vina mea. El este perfect relaxat, absolut minunat. Eu sunt ăla... moş nebun", a mărturisit preznetatorul tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel