Trupa Smokie va concerta pe "Cluj Arena" în 9 octombrie, la o zi după Scorpions - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
smokie
smokie

Trupa Smokie va susţine, în 9 octombrie, un concert pe "Cluj Arena", evenimentul făcând parte din seria manifestărilor prin care va fi inaugurat noul stadion din municipiul Cluj-Napoca, alături de concertul Scorpions.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că trupa germană Scorpions va concerta pe Cluj Arena în 8 octombrie, iar Smokie va fi vedeta serii de 9 octombrie.

"Confirm că vine Scorpions. Am avut mare noroc că am prins o variantă bună, având în vedere că noi nu vrem să cheltuim niciun ban, toate cheltuielile legate de acest concert le va suporta firma Fun Time din Bucureşti, cea care a adus în România şi trupa Metallica. Cele mai ieftine bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 50 de lei", a spus Alin Tişe.

"În 9 octombrie, trupa vedetă va fi Smokie, formaţie care a fost celebră în anii '80. Preţul biletelor va pleca de la 30 de lei", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, conform Mediafax.

Tişe a spus că stadionul Cluj Arena este finalizat în mare parte şi va fi complet terminat în 30 septembrie.

Concertul Scorpions este anunţat şi pe site-ul oficial al trupei, spectacolul făcând parte din turneul mondial de adio "Get Your Sting and Blackout World Tour" al formaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel