Trupa Outlandish, cunoscută pentru hiturile Aicha și Callin’ U, revine în România: "Oamenii nu cred că răspundem chiar noi pe Facebook"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Outlandish
Sursa foto: Facebook Outlandish
Waqas Ali Qadri și Lenny Martinez de la Outlandish au vorbit cu reporterii Spectacola despre cariera lor muzicală și despre vizita pe care o vor face în România. 

Outlandish revine în România vara aceasta cu un super show. Fanii trupei se vor bucura să audă live hiturile care i-au consacrat, Callin’ U, Aicha și multe altele, în luna august la We Love Music Festival. Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată. Patru zile de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară.

Outlandish: Suntem bucuroși de revederea cu românii

Spectacola: Vara aceasta reveniți în România, cu un show în cadrul We Love Music Festival din Râmnicu Vâlcea. Care este mesajul pe care îl transmiteți fanilor români care vă așteaptă cu nerăbdare la festival?

Outlandish: Așteptați-vă la multă apreciere din partea noastră, deși suntem activi de 22 de ani, tratăm publicul cu entuziasm de fiecare dată. De asemenea, desigur, așteptați-vă să auziți toate melodiile noastre pe care le iubiți. Suntem bucuroși de revederea cu românii!

"Oamenii se luminează la față când le aud”

Spectacola: Care este melodia voastră preferată de interpretat?

Outlandish: Ei bine, toate. Nu suntem genul de artiști care s-au săturat să cânte cele mai mari hituri ale lor. Desigur, Aicha și Calling You vor fi întotdeauna speciale, deoarece oamenii se luminează la față când le aud și poți vedea că se întorc într-o perioadă în care cântecul i-a făcut să se simtă într-un anumit fel. E cu adevărat un sentiment greu de descris. E uluitor sentimentul că ceva ce ai creat înseamnă atât de mult pentru oameni din lumea întreagă pe care nu îi cunoști.

Spectacola: Care e inspirația voastră principală?

Outlandish: Este greu de răspuns, cel mai simplu ar fi să spunem viața, mai precis lucruri pe care le observăm în viața de zi cu zi. Ne schimbăm de-a lungul vieții, așa că lucrurile care ne-au inspirat ca tineri de 20 de ani nu sunt aceleași care ne inspiră azi, asta este și frumusețea de a fi artist, călătorim de-a lungul timpului în continuă schimbare. Dacă am scrie acum piesele de atunci, nu ar mai fi la fel.

Citește mai departe pe spectacola.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel