Trump vs. Biden. Ce spune ULTIMUL sondaj din Pennsylvania
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un ultim sondaj realizat în statul-cheie Pennsylvania dezvăluie o diferență mare între Donald Trump și Joe Biden. Iată la ce concluzii au ajuns cei de la Universitatea Monmouth.

Joe Biden deține un avans de la 5 până la 7 puncte procentuale față de Donald Trump în rândul votanților probabili din Pennsylvania, potrivit sondajului final al campaniei de la Universitatea Monmouth.

Astfel, Biden conduce cu o marjă de 51%, față de 44% ale lui Trump, în rândul votanților probabili din Pennsylvania, într-un model cu participare ridicată. Totuși, rezultatul se situează între 50% Biden și 45% Trump într-un scenariu de participare scăzută, ceea ce în acest moment ar însemna că un număr mare de buletine de vot prin poștă ar fi respinse. Dintre toți alegătorii înregistrați, 50% îl susțin pe Biden și 45% îl susțin pe Trump, în timp ce încă 1% îl susțin pe libertarianul Jo Jorgensen și 4% sunt indeciși sau nu vor să își facă publică alegerea. Numărul nedecis a crescut ușor față de 2% luna trecută.

De asemenea, sondajul spune că „mai mulți alegători au încredere în Biden în a face față pandemiei, ceea ce reprezintă un avantaj mai mare, față de Trump în ceea ce privește locurile de muncă sau șomajul”, potrivit TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel