Trump, vizită la CIA, după disputa privind atacurile cibernetice
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Noul președinte al SUA Donald Trump va vizita sâmbătă sediul CIA din Langley, Virginia, fiind "nerăbdător" să le mulțumească "bărbaților și femeilor din comunitatea informații", a anunțat pe Twitter purtătorul de cuvânt prezidențial Sean Spicer. 

Vizita la sediul CIA, în suburbiile capitalei Washington, are o valoare simbolică, după ce Trump a pus la îndoială concluziile agenției potrivit cărora Rusia s-a implicat în atacuri cibernetice care au intervenit în procesul electoral din SUA. Ulterior, el a acceptat aceste concluzii.

Un oficial din serviciile de informații, care a vorbit sub rezerva anonimatului, a indicat zilele trecute că Trump va vizita sediul CIA pentru a-l instala pe Mike Pompeo, membru republican al Camerei Reprezentanților, la conducerea agenției. Dar acesta nu a fost confirmat încă în funcție de către Senat.

Trump a acuzat recent serviciile de informații americane pentru scurgerea în presă a unui raport neverificat despre materiale compromițătoare pe care Rusia le-ar avea despre el. Într-un mesaj pe Twitter, miliardarul a acuzat aceste servicii de practici aducând aminte de Germania nazistă, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel