Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 03 dec 2020 / 08:00
Trump TUNĂ și FULGERĂ: Dacă avem dreptate, Biden nu poate fi președinte
AGERPRES
Într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook, discurs pe care l-a catalogat drept „cel mai important discurs pe care l-am rostit vreodată”, Donald Trump a lansat un nou val de atacuri asupra lui Joe Biden.

Într-un mesaj video postat pe paginile sale de Twitter și Facebook, pe care președintele l-a catalogat drept „cel mai important discurs pe care l-am rostit vreodată”, Trump a acuzat că „s-au întâmplat multe lucruri rele” în timpul alegerilor prezidențiale din data de 3 noiembrie.

 

Dacă se va face dreptate, Biden nu va fi președinte

 

În discursul de la Casa Albă, Trump a susținut că "dacă avem dreptate în privința fraudei, Joe Biden nu poate fi președinte. Vorbim despre sute de mii de voturi. Vorbim despre cifre pe care nimeni nu le-a mai văzut până acum". De asemenea, președintele a punctat și suspiciunile de fraudă cauzate de votul prin corespondență: "Escrocheria prin poștă este ultima parte a efortului lor de patru ani, de a răsturna rezultatele alegerilor din 2016. Și a fost ca și cum ai trăi în iad", a argumentat Trump.

 

Sistemul electoral se află sub asediu

 

De asemenea, președintele în exercițiu a jurat că este „hotărât să protejeze sistemul nostru electoral”, despre care a afirmat, „este sub asalt și asediu coordonat”. discursul lui Trump a venit la o zi după ce procurorul general William Barr a spus că, în urma anchetelor efectuate de Departamentul de Justiție și FBI, „până în prezent, nu am observat fraude la o scară care ar fi putut avea un rezultat diferit în alegeri.”

Echipa juridică a lui Trump a depus o serie de procese în multe dintre statele-cheie din SUA, în speranța de a întârzia certificarea alegerilor, dar tactica nu a reușit până în prezent, potrivit FoxNews.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro