Trump TUNĂ și FULGERĂ: Dacă avem dreptate, Biden nu poate fi președinte
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
AGERPRES
AGERPRES
Într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook, discurs pe care l-a catalogat drept „cel mai important discurs pe care l-am rostit vreodată”, Donald Trump a lansat un nou val de atacuri asupra lui Joe Biden.

Într-un mesaj video postat pe paginile sale de Twitter și Facebook, pe care președintele l-a catalogat drept „cel mai important discurs pe care l-am rostit vreodată”, Trump a acuzat că „s-au întâmplat multe lucruri rele” în timpul alegerilor prezidențiale din data de 3 noiembrie.

Dacă se va face dreptate, Biden nu va fi președinte

În discursul de la Casa Albă, Trump a susținut că "dacă avem dreptate în privința fraudei, Joe Biden nu poate fi președinte. Vorbim despre sute de mii de voturi. Vorbim despre cifre pe care nimeni nu le-a mai văzut până acum". De asemenea, președintele a punctat și suspiciunile de fraudă cauzate de votul prin corespondență: "Escrocheria prin poștă este ultima parte a efortului lor de patru ani, de a răsturna rezultatele alegerilor din 2016. Și a fost ca și cum ai trăi în iad", a argumentat Trump.

Sistemul electoral se află sub asediu

De asemenea, președintele în exercițiu a jurat că este „hotărât să protejeze sistemul nostru electoral”, despre care a afirmat, „este sub asalt și asediu coordonat”. discursul lui Trump a venit la o zi după ce procurorul general William Barr a spus că, în urma anchetelor efectuate de Departamentul de Justiție și FBI, „până în prezent, nu am observat fraude la o scară care ar fi putut avea un rezultat diferit în alegeri.”

Echipa juridică a lui Trump a depus o serie de procese în multe dintre statele-cheie din SUA, în speranța de a întârzia certificarea alegerilor, dar tactica nu a reușit până în prezent, potrivit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel