Trump, procedură de demitere în ”scandalul Ucraina”. Cine l-a trădat pe președintele SUA
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
S-a aflat ciner ar fi denunţătorul care a declarat că preşedintele american Donald Trump a făcut presiuni asupra Ucrainei pentru a-l cerceta pe rivalul democrat Joe Biden.

Acesta ar fi un ofiţer CIA care la un moment dat a fost repartizat la Casa Albă, au confirmat joi două surse din cadrul anchetei.

Cotidianul The New York Times l-a identificat pe acest informator ca fiind un ofiţer CIA, confirmat în mod independent de agenţia Reuters.

Mark Zaid, un avocat din Washington, care îl reprezintă pe denunţător în ancheta parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, a refuzat să confirme identitatea sau ocupaţia clientului său, informează Mediafax.

„Publicarea detaliilor despre denunţător va conduce la identificarea cuiva, indiferent dacă este clientul nostru sau persoana greşită, ca denunţător. Acest lucru îl va situa pe acest individ într-o situaţie mult mai periculoasă, nu numai în lumea lor profesională, ci şi posibila lor siguranţă personală", a spus Zaid pentru Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel