Data actualizării:
Data publicării:

Trump, inculpat pentru a treia oară, a pledat nevinovat pentru toate capetele de acuzare / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
REUTERS/Kevin Wurm
REUTERS/Kevin Wurm
Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii între 2017 și 2021, s-a prezentat la tribunalul E. Barrett Prettyman din Washington D.C. pentru procesul în care e acuzat că a încercat să manipuleze rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020.

Update:

Trump a plecat nevinovat pentru toate capetele de acuzare.

Judecătorul i-a spus că este important să respecte condițiile eliberării.

„Puteți fi reținut în așteptarea procesului în acest caz” dacă încalcați condițiile de eliberare, a spus judecătorul Moxila Upadhyaya.

Știrea inițială:

Fostul președinte se confruntă cu cele mai grave acuzații ale sale de până acum, în ceea ce marchează al treilea dosar penal adus împotriva lui în ultimele șase luni, conform Sky News.

Donald Trump este judecat în procesul în care e acuzat că a încercat să manipuleze rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020.

Acesta a mai fost inculpat la începutul lui iunie şi sfârşitul lui iulie la nivel federal în dosarul arhivelor Casei Albe. El este acuzat în special că a pus în pericol securitatea Statelor Unite, luând cu el documente clasificate la sfârşitul mandatului său de președintel.

Donald Trump a ajuns la tribunalul E. Barrett Prettyman, unde este programat să se prezinte în fața unui judecător la ora 23:00 a României.

Capetele de acuzare pe numele lui Trump sunt următoarele:

- Conspirație pentru fraudarea SUA.

- Conspirație pentru a obstrucționa o procedură oficială.

- Obstrucționarea și încercarea de a obstrucționa o procedură oficială.

- Conspirație împotriva drepturilor.

Acuzațiile se referă la asaltarea clădirii Capitoliului SUA pe 6 ianuarie și la presupusa ingerință în alegerile prezidențiale din 2020.

CITEȘTE ȘI        -         Donald Trump, pus sub acuzare pentru a treia oară. Impact pentru campania prezidenţială. Chirieac, avertisment: Fără asta, nu poţi candida

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel