Data actualizării:
Data publicării:

Trump anunță victoria: Ne pregătim de sărbătoare! Luăm TOT

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Donald J. Trump - Facebook
Sursă foto: Donald J. Trump - Facebook
Președintele Donald Trump a făcut primele declarații după ce mare parte din statele americane au anunțat oficial rezultatul votului. Iată ce a spus acesta.

În cadrul declarațiilor post-alegeri, președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a vorbit despre victoria în aceste alegeri.

„Fără îndoială este cea mai târzie conferință de presă pe care o avem. Vreau să mulțumesc poporului american pentru susținerea imensă. Milioane de oameni au votat. Se încearcă devalidarea votului acestor oameni. Mulțumesc primei doamne, familiei mele și vicepreședintelui Pence pentru susținere. Ne pregătim pentru o mare sărbătoare. Suntem pregătiți să luăm totul.

Rezultatele sunt fenomenale și vom sărbătorii. Este un mare succes. Oamenii au votat într-un număr record pentru a susține mișcarea noastră. Am câștigat state pe care nu ne așteptam să le câștigăm. În Florida, am câștigat la un scor uriaș. Am câștigat Ohio, Texas, la o diferență de 700.000 de voturi, fără a fi incluse voturile prin corespondență. Am câștigat Georgia, avem un avans consistent, nu au cum să ne bată. Am câștigat și Carolina de Nord.

Privitor la Arizona, cineva a declarat că a obținut victoria? Nu cred! E posibil, dar e clar că noi am primit un număr mare de voturi.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel