Trump difuzează un anunţ în care o atacă pe Kamala Harris
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Agerpres - Donald Trump
Foto: Agerpres - Donald Trump
Trump difuzează un anunţ în care o atacă pe Kamala Harris.

Echipa de campanie a lui Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie, a lansat duminică un „atac publicitar” împotriva vicepreşedintei Kamala Harris, un potenţial nou candidat democrat la alegerile prezidenţiale din SUA, după ce preşedintele democrat Joe Biden a anunţat că se retrage din cursă, informează EFE.

2. Sursa foto... (joe-biden--declaratii-dupa-tentativa-de-asasinare-a-lui-donald-trump_46246300.jpg)

Echipa de campanie a lui Trump a difuzat un anunţ publicitar în care o acuză pe Harris că „ascunde declinul mental evident al lui Biden” - cu imagini în care Biden apare poticnindu-se - că îi face ea treaba, şi în care îi pune în cârcă „invazia” migranţilor, creşterea inflaţiei şi „moartea visului american”.

Videoclipul de 30 de secunde, finanţat de unul dintre principalele grupuri de sprijin ale lui Trump, MAGA Inc, a fost distribuit pe reţelele de socializare şi, potrivit CNN, va fi difuzat la televiziune în statele cheie Arizona, Georgia, Nevada şi Pennsylvania.

Aceasta este prima recunoaştere de către candidatul republican a posibilităţii de a o înfrunta pe Harris pe 5 noiembrie, căruia Biden i-a oferit sprijinul după ce a abandonat cursa pentru realegere şi faţă de care mai mulţi lideri ai Partidului Democrat şi-au exprimat deja susţinerea.

Deocamdată, echipa de campanie Biden-Harris a trimis mesaje text către susţinători, în care Harris anunţă că ea este cea care candidează pentru funcţia de preşedinte şi şi-a actualizat pagina de donaţii, care menţionează acum „donaţi pentru a o alege pe Kamala Harris” şi „contribuţia dvs. va fi în beneficiul Kamalei Harris”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel