România, în scandalul Hunter Biden. Radu Tudor, după declarațiile lui Trump: Vâlvătaie mare în ţara noastră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Donald Trump
Donald Trump
Radu Tudor a vorbit despre ceea ce ar putea să iasă la iveală despre România, în confruntarea finală Joe Biden - Donald Trump, după ce președintele SUA a făcut o scurtă declarație în acest sens.

Întrebat despre scandalul în care este implicat Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, Donald Trump a declarat că urmează dezvăluiri şi despre România. "Urmează România, nu doar Ucraina, Rusia şi China", a spus președintele SUA, la Fox News. 

"Pentru noi, va fi mană cerească"

"Nu cred că este vorba despre România şi nu văd ţara noastră să fie afectată ca entitate statală. Văd, mai degrabă, nişte conexiuni cu nişte oameni de afaceri, nişte informaţii controversate, aşa cum apar în fiecare campanie electorală, dosarele despre unii şi despre alţii, despre informatori, afacerişti, persoane corupte. Lucrurile acestea se vând şi se păstrează ca un ultim glonţ înaintea alegerilor prezidenţiale. Nu am nicio informaţie care să ducă spre vreo implicare a statului român la vârf.

În schimb, să nu uităm că Rudy Giuliani, în siajul Administraţiei Trump, a reuşit să culeagă informaţii inclusiv de la cetăţeni ruşi, ucrainieni şi români şi toate aceste elemente strânse şi filtrate probabil au fost păstrate pentru dezbaterea finală. Este foarte posibil ca, după afirmaţiile pe care le face președintele Trump, să iasă o întreagă vâlvătaie mai mare în ţara noastră decât în SUA. Pentru noi, va fi mană cerească pentru că, probabil, vom afla și noi câteva din elementele mai puţin cunoscute ale regimului Băsescu", a spus Radu Tudor, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel