Trump, despre discursul lui Biden: Pare foarte enervat, ţipă în microfon, în timp ce încearcă să fie conciliant - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Donald Trump a criticat discursul susținut marți de președintele Joe Biden despre 'Starea Uniunii'.

Deja în campanie electorală, Donald Trump a comentat în direct discursul lui Joe Biden pe reţeaua sa de socializare, Truth Social.

'Pare foarte enervat, ţipă în microfon, în timp ce încearcă să fie conciliant', a scris Trump despre Biden. 

Biden, care intenţionează să candideze din nou în 2024, a încercat în faţa Congresului să transmită un mesaj de speranţă şi prosperitate economică unei Americi sumbre. Rară demonstraţie de unitate într-o America extrem de divizată, intrarea sa în hemiciclu a fost, cu câteva excepţii, întâmpinată de ovaţii în picioare, transmite AFP.

Video

Vezi detalii aici!

Republicanii l-au acuzat marţi pe preşedintele SUA, Joe Biden, că nu este interesat de realitatea dură cu care se confruntă populaţia şi au deplâns faptul că administraţia sa, în opinia lor, este sechestrată de stânga radicală, transmite EFE.

Administraţia Biden pare mai interesată de fanteziile 'woke' (care respectă corectitudinea politică) decât de realitatea dură cu care americanii se confruntă zi de zi, a comentat guvernatoarea statului Arkansas, Sarah Huckabee Sanders, în replică la discursul despre Starea Uniunii susţinut de Biden anterior.

În opinia politicienei republicane, majoritatea americanilor îşi doresc doar să-şi trăiască viaţa în pace şi libertate, dar suntem atacaţi în cadrul unui război cultural al stângii pe care nu l-am început şi nici nu am dorit să-l purtăm'

Citește și - Trump se laudă că poate încheia războiul „în 24 de ore”, dar o va face doar când va ajunge președinte

Fostul preşedinte american Donald Trump (2017-2021) a publicat în urmă cu câteva zile o serie de materiale video scurte în care cere o detensionare militară în războiul din Ucraina, după invadarea de către Rusia a acestei ţări, şi dă asigurări că, dacă ar mai fi fost el preşedinte, acest conflict nu ar fi avut loc, transmite EFE.

”Dacă aş fi eu preşedinte (al SUA), războiul Rusia-Ucraina nu ar fi avut loc niciodată (…) Nici într-un milion de ani. Dar chiar şi acum, dacă aş fi eu preşedinte, aş putea negocia în 24 de ore încheierea acestui război oribil care se intensifică rapid”, a susţinut Trump într-una dintre înregistrările video. Vezi detalii aici!

Citește și - FBI face percheziții la locuința lui Joe Biden

Citește și - SUA au recuperat primele resturi ale balonului "spion" și nu intenționează să le restituie Chinei

SUA au recuperat primele resturi ale presupusului balon de recunoaştere chinez, doborât sâmbătă la ordinul președintelui Joe Biden.

Statele Unite au recuperat primele resturi ale presupusului balon de recunoaştere chinez doborât sâmbătă, a declarat luni un purtător de cuvânt al Casei Albe, transmite Agerpres. În plus, acesta a declarat că SUA  nu intenționează să le restituie Chinei, relatează AFP. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel