Trump a dat LOVITURA! S-a întâmplat pentru prima dată în ISTORIE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Primul miting de campanie al președintelui american, Donald Trump, după o pauză de peste trei luni, a dat lovitura la Fox News, care a înregistrat cea mai mare audiență din istorie în intervalul respectiv de timp.

Un total de 7,7 milioane de telespectatori s-au uitat la Fox News de la 8 p.m. până la 10 p.m., devenind cea mai urmărită sâmbătă din istoria rețelei TV în perioada respectivă, potrivit datelor Nielsen.

'Mitingul președintelui Trump la Tulsa a atras peste 4 milioane de spectatori unici pe toate canalele media digitale ale campaniei. Spectacolele transmise în direct, au atras o audiență de peste 2,5 milioane de telespectatori unici', a declarat directorul de comunicații Trump 2020, Tim Murtaugh, într-o declarație de presă.

Fluxul YouTube al Fox News a obținut peste 2,1 milioane de vizualizări, în timp ce transmisia live a Fox Business Network a atins peste 580.000 de oameni. Mitingul a fost difuzat și pe o varietate de alte platforme, anunță Fox News.

'Gloata de stânga încearcă neîncetat să ne vandalizeze istoria. Noi nu ne conformăm'

Donald Trump a făcut numeroase declarații la mitingul electoral, printre care amintim: 'Ne începem campania și vreau să vă mulțumesc. Sunteți niște războinici. Urmăresc știrile false din ultimele săptămâni și totul este negativ: "Nu mergeți! Nu veniți! Nu faceți nimic!" a declarat Trump.

'Au fost niște oameni foarte răi afară. Făceau lucruri rele. Gloata de stânga încearcă neîncetat să ne vandalizeze istoria, să ne profaneze monumentele, frumoasele noastre monumente, să ne dărâme statuile și să pedepsească, să anuleze și să persecute pe oricine nu se conformează cerințelor lor de control absolut și total. Noi nu ne conformăm. De aceea suntem, de fapt, aici.' a spus Trump.

'În America lui Joe Biden, jefuitorii şi străinii în situaţie ilegală au mai multe drepturi decât americanii care respectă legea", a afirmat el în cursul mitingului electoral la Tulsa, în statul Oklahoma. El nu a făcut nimic niciodată.', a mai spus Donald Trump, sâmbătă, la mitingul electoral din Oklahoma, SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel