Data publicării:
Truc genial pentru o mămăligă fără cocoloașe. Secretul gospodinelor desăvârșite
Mămăliga este unul dintre alimentele reprezentative în bucătăria românească. Însă nu oricine reuşeşte să obţină un preparat perfect. Dacă mămăligă îţi iese mereu cu cocoloașe, trebuie să ştii că există un truc care te poate ajuta. Află secretul gospodinelor desăvârşite.
Varza şi gogonelele puse la murat trebuie vânturate zilnic, pentru a-şi păstra aroma şi gustul iniţial.
Piureul de cartofi va ieşi pufos, dacă i se adăugă lapte clocotit. Laptele rece sau chiar călduţ întăreşte cartofii.
Borşul adăugat la ciorbe aduce o importantă cantitate de vitamina B.
Vezi și: Smântână de post. Cum se prepară. Gata în 3 minute!
Truc genial pentru o mămăligă fără cocoloașe
Carnea bătrână se găteşte mult mai uşor dacă, înainte cu o zi de a fi preparată, se ţine la loc cald, învelită într-o pânză de în.
Mămăligă iese fără cocoloaşe dacă atunci când turnaţi mălaiul în ploaie, folosiţi ţelul, iar după ce se îngroaşă, învârtiţi cu un făcăleţ sau cu o lingură de lemn.
Peştele se curăţa uşor dacă se face o incizie la baza cozii şi se împing solzii cu degetul în sus (spre cap).
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News