Trotinetele Lime oferă curse gratuite pentru personalul din linia întâi
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Compania Lime reactivează unele trotinete electrice și oferă 30 de minute gratuite pentru personalul medical și oamenii legii.

Compania Lime reactivează unele trotinete electrice și oferă 30 de minute gratuite pentru personalul medical și oamenii legii, transmite The Verge. Inițiativa Lime Aid se adresează nevoii de transport a celor din prima linie, respectând totodată distanțarea socială.

„Micromobilitatea joacă un rol crucial în deplasarea oamenilor prin orașe și, ca un mod personal de transport, trotinetele pot ajuta la umplerea acestui gol reprezentat de transport, în aceste momente grele", a spus compania printr-un comunicat.

Lime a mai transmis că trotinetele au ca scop doar deplasările esențiale, precum mersul la magazin sau la cabinetul medical, nu plimbările sau alte motive.

Orașele programului Lime Aid

Compania plănuiește să înceapă programul Lime Aid în mai multe orașe ale lumii: Austin, Baltimore, Columbus, Dallas, Nashville, Norfolk, Va., Oklahoma City, Salt Lake City și Washington DC, în SUA; Berlin și Koln, în Germania; Paris, în Franța; Rimini, în Italia; și Tel Aviv, în Israel. Firma a spus că se va extinde în alte orașe mari în săptămânile viitoare.

Lime deține 120.000 de trotinete electrice în 30 de țări, inclusiv România, și este cea mai mare companie de acest tip de ride-sharing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel