Trilogia pe care a scris-o Irinel Columbeanu va face parte dintr-o adevărată tehnologie. "Și eu sunt în curs de studiere!"
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Foto: Facebook Irinel Columbeanu
Foto: Facebook Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu a dezvăluit ideea pe care o are în legătură cu cărțile pe care le-a scris.  

Irinel Columbeanu a scris o trilogie savuroasă despre viața sa. Până acum a lansat doar două volume, urmând ca al treilea să apară în luna mai. Subiectele principale vizează viața lui sentimentală, afacerile și alte detalii picante din experiențele pe care le-a avut de-a lungul timpului, conform WOWbiz.ro.

Irinel Columbeanu, totul despre ideea sa inovativă cu cărțile

După ce a văzut că volumele sale au avut succes în rândul publicului, Irinel Columbeanu s-a gândit să le mai facă o surpriză cititorilor și să facă ceva ieșit din comun cu cel de-al treilea volum. Fostul afacerist a spus totul despre ceea ce pune acum la cale.

"Este vorba despre o colaborare cu o firmă românească de soft, cărora vreau să le încredințez elaborarea unui joc, care să se bazeze pe aceste cărți. Și eu sunt în curs de studiere a acestor proceduri. Eu îi contactasem mai demult, înainte să încep să scriu cărțile, fără să pot să îmi explic de ce, dar intenția mea a fost de lansa cărțile într-un format inedit și anume pe blockchain. Cine e doritor să joace acest joc, ar trebui să citească cartea. Este o tehnologie a unui joc care să conțină în el chei care să îl facă și pe el și pe carte livrabile.", a declarat Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Ce reprezintă jocul bazat pe trilogia scrisă de Irinel Columbeanu?

Irinel Columbeanu este mai pregătit ca niciodată să devină unul dintre cei mai inovativi autori din țară. Acesta urmează să se întâlnească cu compania de joc, pentru a stabili toate detaliile necesare acestui proiect. Pentru a putea înțelege mai bine despre ce este vorba, cei care se vor ocupa de această tehnologie au explicat, prin intermediul lui Irinel Columbeanu, ce presupune mai exact această procedură.

"Jocul, elaborat și vândut de dumneavoastră, ar consta în asumarea de către jucător a fi unul dintre personaje, gen care dintre personajele cărții vrei să fii: Ili Colbeanu și să vezi câți bani (eventual Crypto) ești în stare să produci până când se face fiica ta Irina mare? Sau Irina Colbeanu și să vezi cum te descurci după ce ajungi cu mama ta Monica în America? Sau Monica Gabor și să vezi cât de bună viață reușești să-ți construiești în America?", au spus cei de la compania de Crypto, în vederea colaborării cu Irinel Columbeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel