Data publicării:

Trigonul Venus-Saturn aduce probleme pentru unii nativi. Daniela Simulescu: V-aș recomanda să nu mai lăsați timpul să treacă / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Paolo Gallo
Daniela Simulescu, astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens, a oferit previziuni complete pentru zodia Taur.   

Pe 1 octombrie, Mercur se va întâlni cu Soarele în semnul Balanței, sugerând o tendință de a ignora anumite probleme pentru a menține armonia. Pe 2 octombrie, va avea loc o Eclipsă de Soare și o Lună Nouă în Balanță, implicând Soarele, Luna, Nodul Sud, Mercur și Lilith. Potrivit Danielei Simulescu, deși evenimentele majore nu sunt de așteptat în jurul unei Lunii Noi, este esențial să rămâi atent, în special dacă ai marcaj cardinal, deoarece nimic nu este întâmplător în această perioadă.

„Pe 1 octombrie Mercur se întâlnește cu Soarele. Aici ne cam păcălim. Se zice că Mercur este ars de Soare și vrem să credem ceva, pentru că această conjuncție este în semnul Balanței. Știți cum este arhetipul Balanței, e să pară bine, să pară estetic, să fie armonie, să fie liniște și aici s-ar putea să lăsăm de la noi niște lucruri. Mai este și trigonul Marte-Saturn care ne ajută să zicem: „Las-o, mă, că merge așa”.

Un singur lucru vreau să aveți în vedere: nu trebuie să vă lăsați influențați în deciziile voastre, pe plan relațional, de alții.

Pe 2 octombrie urmează această Eclipsă de Soare, această Lună Nouă în Balanță. Țineți-vă bine! Avem Soarele, Luna, Nodul Sud, Mercur și Lilith, toate în Balanță. Deci arhetipul Balanței, care își dorește echilibrul perfect, nu o să-l aibă.

Știți că atunci când avem o Lună Nouă, fie ea urmată de o eclipsă sau nu, nu prea se întâmplă evenimente cu adevărat, dar, din păcate, suntem într-o perioadă dintre eclipse. Am avut-o pe cea din data de 18 septembrie și vom mai avea una pe 17 octombrie. Chiar dacă e o Eclipsă de Soare, o Luna Nouă, tot trebuie să fim atenți în jurul nostru, mai ales dacă vă știți cu marcaj cardinal - adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn - ochii mari, urechile ciulite! Nimic nu este întâmplător!”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Taur / Ascendent în Taur

Eclipsa din casa a VI-a, împreună cu trigonul Venus-Saturn, sugerează că ar trebui să închei socotelile cu un fost loc de muncă și să fii atent la oportunitățile de muncă, fără a te lăsa păcălit. De asemenea, este important să nu neglijezi sănătatea. Durerea cronică nu trebuie ignorată, iar nativii cu marcaj de pământ ar trebui să se îngrijească mai mult. 

„Eclipsa se petrece în casa a VI-a, iar Venus, guvernatoarea voastră va face un trigon cu Saturn. Vă recomand să vă încheiați socotelile poate cu un fost loc de muncă sau în momentul în care căutați un alt loc de muncă, să nu credeți că tot ce zboară se mănâncă. (...)

Dacă începeți un nou loc de muncă aveți grijă cum vă introduceți celorlalți colegi. Trebuie să aveți relații armonioase, dar totuși să păstrați distanța. Păstrarea distanței la locul de muncă este cel mai sănătos lucru pe care îl puteți face.

Am vorbit despre serviciu, dar insist și pe zona de sănătate. V-aș recomanda să nu mai lăsați timpul să treacă și să acceptați că aveți o durere care durează de mai mult timp și poate e cazul să vă îngrijiți.

Am observat că oamenii cu marcaj de pământ, mai ales Taurii și Capricornii, nu prea se îngrijesc. Zic: „Lasă, mă, că sunt puternic”. Lăsați o zi, lăsați două, lăsați trei, trec luni, ani și se cronicizează. Eu v-aș recomanda să nu mai lăsați să se cronicizeze.

Trigonul dintre Venus și Saturn s-ar putea să vă facă să vă dați seama că în momentul în care forțați ceva pe plan relațional, vi se poate întoarce împotrivă.”, a spus Daniela Simulescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel