Tren, blocat de cel puțin 5 ore din cauza pomilor căzuți pe șine. Mărturia unui călător: A fost oprită căldura. Situația este dificilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un tren este blocat de ore bune din cauza zăpezii și a copacilor căzuți pe șine. Călătorii așteaptă în Tușnad ca circulația să fie reluată.

Este vorba despre trenul IR1642 are este blocat de cel puțin 5 ore în Tușnad din cauza unor copaci căzuți pe linie. Un călător a intrat în direct la Realitatea Plus și a explicat care e situația în acest moment. 

"În acest moment avem căldură însă au fost momente în care a fost oprită și căldura pentru că nu era alimentare cu energie electrică. Din câte am înțeles de la angajații CFR au fost căzuți copaci pe linie. Trenul a fost la 2:40 în Tușnad și de atunci așteptăm în tren. Trebuia să ajungă la 7:30 în București. Stratul de zăpadă e undeva la 10 cm, nu e un strat consistent. Faptul că au căzut copacii e doar un efect al faptului că nu a fost făcută întreținerea, toaletarea copacilor. 

Există o estimare de acum o oră jumătate că ar mai dura o ora. A trecut deja o jumătate de oră peste estimarea lor. Nu răspundea nimeni la Ministerul Transporturilor, am încercat să sun. Suntem în gara Tușnad. Deocamdată nu se pune problema de mâncare și lichide însă situația e dificilă.", a explicat Gabriel Oncea, un călător din trenul blocat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel