Trei valori pentru un business de succes. Corneliu Bodea, CEO Adrem: Dacă am TRATA-O, am trăi într-o lume mult mai bună
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Corneliu Bodea, CEO Adrem, a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS, despre principii şi valori în business.

Claudia Țapardel l-a întrebat pe Corneliu Bodea care sunt valorile după care se ghidează în business.

1. Autenticitatea

"Eu cred că o valoare foarte importantă este legată de autenticitate. Pentru că autenticitatea cuprinde multe lucruri. În primul rând, pe un om care este autentic îl poți măsura, îl poți afla. Pe un om ascuns, un om care evită să-și arate propria față e mult mai greu.

Eu cred că autenticitatea este o valoare foarte importantă și atunci când nu ne place când cineva este, decide sau se comportă, autenticitatea lui poate să-l facă tolerabil. Poți construi o relație cu un om care este autentic, chiar dacă nu este foarte aproape de modul în care vezi tu lucrurile", a declarat Corneliu Bodea, în exclusivitate pentru DC NEWS, în emisiunea "Interviuri care inspiră by Claudia Țapardel".

2. Respectul

"Apoi este respectul. Se vorbește foarte mult despre respect. Din păcate noi astăzi îl vedem foarte rar. Respectul este în modul în care te comporți în fiecare zi, când te întâlnești cu cineva și intri pe aceeași ușă și lași să intre, când zâmbești cuiva în loc să stai încruntat. Respectul e atunci când discuți cu cei împreună cu care lucrezi și care lucrează pentru tine, le ești șef. Modul în care te adresezi lor. Respectul este cel pe care îl arăți oamenilor pe care nu-i cunoști, modul în care te exprimi.

Eu cred în respect! Eu cred cu tărie că dacă noi am trata această valoare mult mai serios am trăi într-o lume mult mai bună.

Și mai sunt și alte valori...", a mai spus el. 

3. Corectitudinea

"Corectitudinea! Vedeți dvs. în afacere, de foarte multe ori, ești pus în situația să-ți fie foarte greu să-ți respecți înțelegerea inițială din diverse motive. Condițiile externe se schimbă, trece foarte mult timp, pentru că în momentul în care tu ai spus ceva trebuie să îndeplinești acel lucru. Ești pus în imposibilitatea de ați respecta promisiunea.

Eu cred că toate acestea sunt piedici care pot fi depășite. Îmi conduc afacerea, relația cu partenerii, cu angajații și mă bucur că pot să spun astăzi public, bazat pe această valoare. Respect înțelegerile pe care le fac, fie că durează poate mai mult timp. Nu uit înțelegeri pe care le-am făcut și câteodată și dacă sunt acuzat că duc poate spre absurd acest comportament", a mai spus CEO-ul Adrem, la DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel