Trei traficanţi de droguri, printre care un macedonean, reţinuţi la Iaşi de procurorii DIICOT
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Trei traficanţi de droguri, printre care se află şi un cetăţean macedonean, au fost reţinuţi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Iaşi.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, inculpaţii R.M.S., P.G. şi A.M. (fost V.M.), cetăţean macedonean, au achiziţionat cantităţi importante de droguri şi substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe care le-au comercializat pe piaţa ilicită din municipiul Iaşi. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că membrii grupării îşi desfăşurau activitatea pe două paliere, şi anume cel al comercializării drogurilor de risc şi un palier al vânzării substanţelor susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 13 mai, procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au prins în flagrant un membru al acestei grupări în timp ce comercializa canabis. Cu ocazia efectuării unor percheziţii domiciliare, anchetatorii au găsit 139 comprimate Benzodiazepime (droguri de risc), 200 grame canabis, 417,90 grame canabinoizi sintetici, 6 kg produs vegetal folosit la fabricarea substanţelor susceptibile de a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, suma de 11.795 lei. Marţi, Tribunalul Iaşi a admis cererea DIICOT privind arestarea preventivă a celor trei traficanţi de droguri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel