Data actualizării:
Data publicării:

Trei tineri ar fi provocat incendiul de la Iulius Mall Cluj. Precizările Poliției - Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto DC News
Foto DC News
Incendiul de sâmbătă seară de la Iulius Mall din Cluj-Napoca ar fi fost provocat, fiind suspectaţi trei tineri, a transmis, duminică, IPJ Cluj.

Anchetatorii spun că cei 3 suspecţii ar fi aruncat ”un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului.”

'La data de 9 decembrie a.c., în jurul orei 18.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la depozitul unui supermarket, din cadrul unui centru comercial situat în Cluj-Napoca, ar fi izbucnit un incendiu.

La fața locului, pompierii din cadrul ISU Cluj au intervenit pentru lichidarea incendiului, stabilind, din primele verificări, că acesta ar fi fost provocat. 

Astfel, polițiștii au demarat de îndată cercetări, iar probatoriul administrat până în acest moment, a condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat de un grup de 3 tineri, care ar fi aruncat un obiect pirotehnic de mici dimensiuni în zona depozitului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de distrugere, fiind efectuate cercetări pentru identificarea persoanelor bănuite și tragerea la răspundere a acestora.', a transmis duminică IPJ Cluj.

VIDEO

Amintim faptul că un incendiu a izbucnit, sâmbătă, în curtea exterioară a unui complex comercial din Cluj, acesta fiind stins de pompieri, după ce au fost dispuse măsuri preventive de evacuare a clienţilor.


Potrivit ISU Cluj, nu au fost persoane care să solicite consult medical. 

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin cu patru autospeciale de stins incendii şi o autoscară pentru lichidarea flăcărilor care au cuprins mai multe materiale depozitate în curtea exterioară a unui complex comercial din municipiu. La faţa locului au fost alocate şi o ambulanţă SMURD şi două ambulanţe (una aparţinând serviciului judeţean de ambulanţă şi una aparţinând unui operator privat)", precizează sursa citată. VEZI GALERIE FOTO AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel