Trei români au furat un seif cu 500.000 lei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Scott Webb, de la Pexels
Fotografie creată de Scott Webb, de la Pexels
Un seif cu 500.000 lei în el a fost furat de trei bărbaţi. 

Un seif metalic în care se aflau 500.000 de lei a fost furat dintr-o societate din Bistrița, iar polițiștii au făcut, duminică, opt percheziții. Trei persoane din județul Bihor au fost reținute.

„Perchezițiile au fost desfășurate în județul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Bistrița, unde, din sediul unei societăți comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei. În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare”, a transmis, duminică, Poliția Română.

Totodată, au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, în cazul a trei bărbați de 32, 45 și 46 de ani, domiciliați în județul Bihor. Pe numele lor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Percheziții au fost făcute de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, împreună cu polițiști ai Biroului Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul IPJ Bihor, Serviciul de Investigații Criminale, Biroul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, și jandarmi din cadrul IJJ Bihor, conform Mediafax.

Poliţia Română, zeci de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de peste un milion de lei

Zeci de percheziții au loc duminică dumineața în județele Bistrița-Năsăud și Bihor la locuințele și sediile unor operatori economici bănuiți de evaziune fiscală și spălare de bani, în domeniul comerțului cu produse electronice, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, sprijiniți de polițiști din cadrul IPJ Bihor și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Cluj, Suceava, Mureș, Bihor și Harghita, au descins la locuințele unor persoane și la sediile unor operatori economici din Bistrița-Năsăud și Bihor.

Acțiunea se desfășoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unor infracțiuni de evaziune fiscală și spălare de bani, în domeniul comerțului cu produse electronice.

Prejudiciul provizoriu este estimat la 1.200.000 de lei, scrie Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel