Trei plante care trebuie scoase, imediat, din casă: aduc sărăcie și necazuri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Trei plante care trebuie scoase, imediat, din casă-  aduc sărăcie și necazuri. Sursa - Pexels
Trei plante care trebuie scoase, imediat, din casă- aduc sărăcie și necazuri. Sursa - Pexels
În fiecare casă puteți găsi plante frumoase. Mulți însă nu știu că unele plante de cameră pot dăuna familiei. în plus, aduc și necazuri.  

Experții spun că plantele sunt capabile să acumuleze energie negativă, motiv pentru care apar certuri constante în casă. Vă spunem care sunt trei cele mai periculoase plante, care nu trebuie ținute în casă.

Ferigă. Această plantă este considerată un simbol al morții, al durerii și al necazul. Dacă o astfel de plantă este păstrată în casă, atunci poți intra în depresie, îmbolnăvi sau apar probleme serioase. 

În plus, feriga este capabilă să te lase fără bani, pe care îi vei cheltui pe lucruri inutile. Poți rămâne fără nimic într-o clipă. Prin urmare, unele persoane nu aduc, niciodată, în casă o astfel de plantă.

Patru plante care răcoresc o încăpere fără aer condiționat: cumpără-le și tu pentru confortul casei

Azalee. La prima vedere, te vei îndrăgosti de florile ei. Deși floarea este foarte frumoasă, ea poate fi și dăunătoare. Azaleea este un mare vampir energetic, aduce certuri și scandaluri în familie. Iar dacă o pui în dormitor lângă pat, atunci așteaptă vești neplăcute despre sănătatea ta.

Cum poți salva o plantă de cameră, atacată de musculițe? Ai nevoie de un chibrit și ai scăpat de problemă

Iederă. Această plantă otrăvitoare nu ar trebui, sub nicio formă, adusă în casă. Deși această plantă este veșnic verde, cu frunze frumoase și mari, care vă atrag atenția, are o mulțime de consecințe negative.

Pentru femei, planta aduce probleme în viața personală și dificultăți financiare. Bărbații pot deveni mai iritabili și se pot simți mai obosiți. În familie, planta aduce dificultăți și necazuri materiale.

Iedera poate fi plantată doar în afara casei sau lângă poartă. Doar așa, planta va proteajă casa de rele și de oameni invidioși.

 

BONUS. Două plante nu se tem de întuneric și înfrumusețează fiecare încăpere a casei

 

Plantele sunt accesorii minunate, care ne împodobesc perfect casele. Nu ne putem lipsi absolut de ele.

Plantele decorează fiecare colț al casei, elimină umiditatea și absorb substanțele nocive care sunt dispersate în aer. Unele dintre ele sunt, așadar, perfecte pentru a fi păstrate în baie sau dormitor.

Dar nu toată lumea știe că unele plante ne ajută să ne relaxăm și calmăm.  Prin urmare, plantele nu doar înfrumusețează casa, dar au și un efect pozitiv asupra sănătății.

Planta care este un magnet pentru bani: ține-o în casă și viața ta se va schimba

Două plante rezistente, care nu se tem de întuneric, ne înfrumusețează fiecare încăpere a casei. Nu este întotdeauna ușor să alegeți planta potrivită. Dacă nu aveți timp să vă ocupați de plante, atunci este necesar să optați pentru una care nu are nevoie de atenție și care nu se îmbolnăvește ușor.

Mai ales vara, când plecăm în vacanță nu este întotdeauna ușor să găsim modalitatea potrivită de îngrijire a plantelor. Așa că este esențial să le alegeți pe cele mai puternice, care se pot adapta cu ușurință.

Trucul cu care puteți schimba culoarea hortensiilor din curte: este ieftin și ușor!

De exemplu, am putea alege aceste 2 plante rezistente care nu se tem de întuneric: aspidistra și  aglaonema.

Aspidistra este o plantă tipică de grădină sau de apartament care supraviețuiește chiar și în locuri întunecate. Un arbust mic din China, care vara are flori roșii. Frunzele sale decorative pornesc direct din pământ.

Aspidistra are nevoie de udare abundentă, în timpul verii. În timp ce iarna trebuie să așteptăm ca solul să se usuce complet.

Dacă creștem planta într-un ghiveci alegem un recipient de mărimea potrivită, deoarece rădăcinile ei se dezvolta rapid.

Udă plantele de cameră cu apa în care ai fiert pastele și admiră rezultatele

Aglaonema nu are nevoie de multă lumină, pentru a crește sănătos și luxuriant. Este o plantă tipică de apartament, care are nevoie de foarte puțină îngrijire și se adaptează perfect oricărei situații.

Frunzișul său este special și decorativ. Frunzele sale au dungi care tind spre gri, dar și spre roșu și alb. Vara udăm planta în mod regulat, având mereu grija ca apa să nu stagneze în farfurie. Pentru a evita această problemă ar fi necesar să adăugați argilă în sol.

Aglaonema se adaptează la orice tip de sol. Este o plantă rustică, care nu se teme de atacurile afidelor și al paraziților. Dar schimbările bruște de temperatură i-ar putea distruge frunzele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel