Trei persoane transportate la spital după ce un copac a căzut peste mașina în care se aflau, pe centura Bucureștiului. Incident similar și lângă Politehnică
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Accident/ foto ilustrativ
Accident/ foto ilustrativ
Trei persoane, printre care și un copil, au fost transportate la spital după ce un copac a căzut peste mașina în care se aflau. Într-un accident similar, un copac a căzut peste o persoană și a avariat  4 autoturisme, lângă Politehnică.  

Pe centura Bucureștiulu, in zona sensului giratoriu de ieșire spre comuna Ștefăneștii de Jos, un copac a căzut peste un autoturism care se afla în trafic.

Două ambulanțe SMURD și o autospecială ISU au ajuns la fața locului. Salvatorii au descoperit 3 răniți, care au fost apoi transportați la spital. Printre aceștia se afla și un copil.

Nu este singurul incident de acest fel care a avut loc astăzi.

În zona Politehnicii, un copac a căzut peste o persoană și a avariat  4 autoturisme. A fost avariată și o țeavă de gaze, în cădere fiind rupte și firele de electricitate.

Persoana rănită a fost transportată la spital, după intervenția salvatorilor. Între timp, s-a solicitat și intervenția echipelor de la Distrigaz și Enel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel