Trei persoane și-au pierdut viața într-un resort din Bahamas
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Artem Beliaikin)
Sursă foto: Pexels (Artem Beliaikin)
Trei persoane și-au pierdut în mod misterios viața într-un resort din Bahamas. 

Trei americani au murit vineri din cauze necunoscute la un resort din franciza Sandals, de pe insula Great Exuma din Bahamas, iar poliția desfășoară în prezent o investigație, au transmis oficialii.

Doi bărbați și o femeie au murit în stațiune, iar o a patra victimă, o femeie, a fost transportată cu avionul la un spital din Nassau, capitala Bahamas, a declarat vineri prim-ministrul interimar din Bahamas, Chester Cooper.

Deși poliția investighează, Cooper ar fi alfat că nu este vorba de ”un act criminal”, a spus acesta. Nu au fost găsite semne de traumă pe cadavre, a declarat un ofițer de poliție din Bahamas pentru CNN.

Trupurile au fost descoperite în locații diferite

Rapoartele preliminare indică faptul că trupurile au fost găsite fără viață în două locații diferite. Un bărbat a fost găsit întâi într-o vilă, fără a avea semne de traumă, iar cuplul într-o a doua vilă, a explicat poliția în comunicatul emis sâmbătă. Cuplul s-a plâns de probleme de sănătate în seara precedentă, potrivit raportului.

„Ofițerii au găsit un bărbat caucazian căzut, rezemat de un perete într-o baie, care nu răspundea la operațiunile medicilor. De asemenea, femeia nu a răspuns resuscitării. Ambii indivizi prezentau semne ale unor convulsii. Ofițerii au examinat cadavrele și nu au găsit semne de traumă”, a spus Forța de Poliție Regală din Bahamas. 

Este așteptat raportul autopsiilor pentru stabilirea cauzei morții

Poliția va aștepta un raport al autopsiilor pentru a stabili cauza exactă a morții, adăugând că deocamdată „această chestiune rămâne în curs de investigare”.

Cooper nu a numit stațiunea în care au avut loc decesele, dar purtătorul de cuvânt al Sandals Resorts, Stacy Royal, a confirmat pentru CNN moartea celor trei oaspeți a avut loc la stațiunea Sandals Emerald Bay de pe Great Exuma.

Sandals Resorts, operatorii a mai multor centre all-inclusive din Atlantic și Caraibe, nu au menționat o a patra persoană spitalizată. Detaliile deceselor, motivul pentru care a patra victimă, de asemenea cetățean al SUA, a fost dus la spital, dacă acea persoană se afla în stațiune, starea acelei persoane și numele celor decedați nu au fost făcute publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel