Trei persoane, lovite pe o trecere de pietoni din Sighetu Marmației
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Un grav accident de circulație a avut loc în această seară la Sighetu Marmației. Trei persoane, printre care un minor, au ajuns la spital după ce au fost lovite pe trecerea de pietoni. 

Astăzi, în jurul orei 19:45, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin SNUAU 112, să intervină la un accident rutier ce a avut loc pe strada 9 Mai din Sighetu Marmației. 

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 38 ani, din localitate, a surprins și accidentat trei persoane pe trecerea de pietoni.

Victimele au ajuns la spital 

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 13 ani și a două persoane adulte de 37 respectiv 59 de ani. Acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,01mg/l în aerul expirat”, se arată într-un comunicat de presă. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel